tiistai 28. elokuuta 2012

Eckerölinen uusi laiva aloittaa 31.12.2012

Eckeröline on julkaissut tänään tiedotteen, jonka mukaan uusi laiva aloittaa liikennöinnin uudenvuoden aattona, 31.12.2012. Tiedote on näkyvillä ainakin Eckerölinen FB-sivuilla, mutta alla sama teksti lainattuna siis sieltä. Alushan on Tallinkin SuperStar aluksen sisaralus, joka matkaa Tallinnaan Helsingistä kahdessa tunnissa. Eckerön 2,5 tuntia on siis sama kuin Viking XPRS:n, pyritäänkö tällä polttoainesäästöihin ja siihen että matkustajat kuluttavat enemmän rahaa laivalla? Aamu- ja iltalähdöt tulevat tarjoamaan varmasti monelle mukavan vaihtoehdon matkustaa Tallinnaan.

" Eckerö Linen uusi M/S Finlandia aloittaa liikennöinnin 31.12.2012

Eckerö Line on päättänyt ottaa uuden Helsinki-Tallinna-reitille tulevan aluksensa käyttöön 31.12.2012. Laivan matkustamotiloja rakennetaan parhaillaan Landskronassa. Edeltäjänsä M/S Nordlandian tapaan uusi alus tulee purjehtimaan Suomen lipun alla.


Uudenvuodenaattona liikenteen aloittavan M/S Finlandian uudistus

työt ovat hyvässä vauhdissa telakalla Landskronassa, Ruotsissa. Italiassa aikaisemmin seilanneen aluksen sisätilat uudistetaan täydellisesti. Tilojen sisustussuunnittelusta vastaa sisustusarkkitehti Bettina Ingves.

– Haluamme säilyttää Nordlandiasta tutun mutkattoman tunnelman ja samalla nostaa laivan palvelua ja asiakkaidemme viihtyvyyttä vielä korkeammalle tasolle. Matka-aika lyhenee 2,5 tuntiin, mutta siinä ajassa ehtii vielä mainiosti nauttia itse matkasta ja laivan kattavasta ravintola- ja viihdetarjonnasta, lupaa Eckerö Linen toimitusjohtaja Irja Hanelius.

Luvassa on esimerkiksi 400-paikkainen Eckerö Buffet joka tarjoaa tuoreista kotimaisista raaka-aineista valmistettuja herkkuja eri sesonkien mukaan. Kahdessa tasossa olevassa tanssi- ja viihderavintolassa nautitaan merinäköalasta ja kotimaisista huippuartisteista ja -viihteestä.

Laivan muut ravintolat ja kahvilat tarjoavat yhteensä yli 800 asiakaspaikkaa kahdella kannella. Kahvila- ja ravintolavalikoimasta löytyy sopiva vaihtoehto jokaiseen makuun ja tunnelmaan. Laivalle rakennetaan myös noin 500 neliön Market-myymälä, jossa on edullisten hintojen ja kattavan valikoiman lisäksi maistelubaari.

Liikematkustajille on tarjolla uusi matkustusluokka, jossa lipun hintaan sisältyy ateriat, ruokajuomat ja langaton internetyhteys. Rauhallisessa ja tyylikkäästi sisustetussa Salongissa on yli 80 asiakaspaikkaa. Laivalta löytyy myös edustavat ja tilavat kokoustilat.

Ensimmäinen matka M/S Finlandialla tehdään juhlavasti uudenvuodenaattona. Vuoden 2013 aikataulun mukaan M/S Finlandialla tulee olemaan kaksi lähtöä päivässä Helsingistä ja Tallinnasta. Helsingin päässä alus lähtee Länsisatamasta aamulla ja illalla, ja matka-aika molempiin suuntiin on 2,5 tuntia.

M/S Nordlandian viimeistä syksyä vietetään nostalgisissa tunnelmissa. Toiveiden syyskuu tuo jälleen laivalle Suomen eturivin viihdeartistit ja lokakuussa nautitaan Nordlandian herkkuja vuosien varrelta Suomi-herkkujen juhlaa -teemaviikoilla."

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti