torstai 7. helmikuuta 2013

Helpotusta Tallink Pre-Orderin käyttäjille!

Mielestämme Tallinkin Pre-Order palvelu on helpoin ja hinnoiltaan edullisin tapa tuottaa juomia omaan käyttöön Tallinnasta. Parhaimmillaan saat tuotua vaikkapa pakettiautollisen "juhlajuomia" Suomeen ilman että sinun tulee viedä pakettiauto pois Suomesta.

Tallink Pre-Order tilaus toimii tietenkin parhaiten niin, että teet tilauksen nettisivujen kautta ja maksat paketin samointein. Joidenkin pankkien ja luottokorttien kohdalla on ollut kuitenkin häikkää ainakin omalla kohdalla ja mukava tapa kuluttaa laivamatkaa on tarkistaa tuore lista jossa on palvelun tilattavat juomat. Hintavertailu kannattaa, pääsääntöisesti et halvemmalla saa juomia mistään.

Laivalla jaossa oleva lista on melko puutteellinen, ilmeisesti johtuen siitä, että tavarat ja tilauslappu halutaan saada mahtumaan yhdelle paperille. Tallinnatutuksi -toimitus uurasti kuitenkin muutaman tunnin ja laittoi kaikki nettisivuilta löytyvät tuotteet samaan asiakirjaan. Vajaa 500 tuotetta vie kuitenkin kolmen arkin puoliskon verran tilaa, joten julkaisemme hinnaston pdf-tiedostona.

Käyttö on täysin omalla vastuulla, Tallink Pre-Order palvelu ei ole hinnaston tekemiseen osallistunut. Hinnoissa saattaa tapahtua muutoksia jopa viikoittain ja joku tavara on päässyt loppumaan. Tämän ansiosta voit kuitenkin laivallakin tilata kaikkia palvelun tuotteita. Toki pääset älypuhelimellasi nettiin laivallakin, mutta lapun avulla selviät urakasta nopeammin. Tulemme päivittämään lappua aina silloin tälläin, mikäli tämmöiselle lapulle on tarvetta. Laittakaapa kommentteja tulemaan joko kommenttikenttään tai sähköpostiin mikäli haluatte päivitettyä materiaalia jatkossakin.

Ja tästä hinnastoon. Olkaatten hyvät.
Epävirallinen Tallink Pre-Order hinnasto (päivitetty 7.2.2013)


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti