sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Tallink Pre-Orderiin muutoksia!

Tallink Pre-Orderin tilaussysteemiin on tehty muutoksia, jotka voivat tulla monelle yllätyksenä.

Enää et voi tehdä laivalla tilausta, mikäli matkustat samalla laivalla takaisin, eli aikaa tavaroiden pakkaamiseen ja kuljettamiseen laivalla jää liian vähän.

Sen sijaan, voit kuitenkin edelleen tehdä nopean reissun Tallinnaan ja tuoda juomat Helsinkiin samalla laivalla, mutta se edellyttää sitä, että olet tehnyt tilauksen ennakkoon netin kautta. Kyseinen muutos koskee siis vain laivalla tehtäviä tilauksia. Tilauksen tekeminen netin kautta on helppoa ja voit maksaa juomat ennakkoon nettipankin tai luottokortin avulla. Sen jälkeen matkalla käyt allekirjoittamassa Tallinnan terminaalissa kuljetussopimus-laput ja niitä vastaan saat sitten juomasi Helsingissä itsellesi. Tai vaihtoehtoisesti automatkustajana voit noutaa juomat Tallinnasta lippuluukkujen jälkeen.

Tämä on varmasti seurausta siitä, että Tallink Pre-Orderin käyttö on lisääntynyt huomattavasti ja jonot pre-order noutopisteissä ovat olleet varsin suuret. Suosittelemmekin käyttämään nettitilausta, sillä netissä on ajankohtaisin hinnasto ja tuotevalikoima mitä löytyy.

Tsekkaa myös Juhannuksen erikoisaukioloajat ja viimeiset tilausajankohdat automatkustajille ja kävelymatkustajille Tallink Pre-Order sivustolta:


2 kommenttia :

  1. Lisäksi jos ottaa auton mukaan esim. 22h risteilylle ei voi tilata preorderilla ennakkoon vaan ainoastaan car orderilla jonka hinnat näkee vasta laivalla.

    VastaaPoista
  2. No itse olen käyttänyt palvelua niin, että olen tilannut nimenomaan Pre-Orderista, auto mukaan laivalle, vaimo ajaa auton ulos terminaalin eteen (helsingissä) ja itse käyn kuittaamassa lastin... helppoa ja edukasta.

    VastaaPoista