maanantai 12. elokuuta 2013

Odotettu paluu: M/S Cinderella Helsinki–Tallinna-reitille

Viking Linen lehdistötiedotteesta:

Odotettu paluu: M/S Cinderella Helsinki–Tallinna-reitille

Tulevana talvena Itämerellä on luvassa erityistä säkenöintiä, kun Viking Line tuo legendaarisen M/S Cinderellan takaisin Helsinki–Tallinna-reitille. Suomalaisten suosikkilaiva tarjoaa 20 tunnin risteilyjä täynnä merielämyksiä – musiikkitaivaan kirkkaimpia tähtiä, kutkuttavia makunautintoja ravintoloissa tai vaikkapa
hemmotteluhoitoja spa-osastolla.

M/S Cinderella tekee monien kaipaaman paluun 14.12.2013, sopivasti kuumimpaan
pikkujoulukauteen ja tarjoilee 20 tunnin irtiottoa arjesta 14.12.–28.12.2013.

Normaalisti Tukholma–Maarianhamina-reitillä liikennöivän M/S Cinderellan vierailu Helsinki–Tallinna-reitillä tuo kaivattua lisäkapasiteettia suositulle risteilyreitille. Helsinki–Tallinna-välillä liikennöi tuttuun tapaan myös Viking XPRS.

– M/S Cinderellan vierailu Helsinki–Tallinna-reitillä on varmasti iloinen uutinen Itämeren ja viihteen ystäville. Vuorokauden risteilyt ovat kovin kysyttyjä, ja olemme saaneet jatkuvasti toiveita M/S Cinderellan paluusta reitille, kertoo tuotepäällikkö Lauri Orpana.

Viking Linen laivaston toiseksi suurin alus tarjoilee merielämyksiä 2 500 vieraalle kerrallaan. Alus on suunniteltu monipuolisine palveluineen nimenomaan risteilyvieraille, vaikka reittimatkailukin sillä toki Helsinki–Tallinna-välillä onnistuu. M/S Cinderella tarjoaakin mainiot puitteet unohtaa arjen huolet ja murheet 20 tunniksi.

M/S Cinderella tarjoaa paljon monipuolista tekemistä

M/S Cinderellan sydän on kolmikerroksinen Fun Club -yökerho, jonka tanssilattian täyttävät illasta toiseen musiikkitaivaan kirkkaimmat tähdet ja bilebändit. Todelliset bilehileet jatkavat tanssimista Club Sevenissä pikkutunneille asti. Rauhallisemman nautiskelun ystävät voivat puolestaan istahtaa rennosti viinibaariin tai perinteiseen pubiin, kun taas jännitystä elämäänsä haluavat suuntaavat Casinolle.

Herkuttelun makuun pääsee laivan lukuisissa ravintoloissa. Buffetin ystäviä hemmotellaan joulun aikaan Itämeren herkullisimmalla ja runsaimmalla joulumenulla, jonka on suunnitellut ruotsalainen huippukokki Leif Mannerström. Food Gardenissa taas nautiskellaan kiireetön aamiainen kuohuviinin kera tai herkutellaan jälkiruoilla, joiden runsas valikoima sopii taatusti vaativampaankin makuun. Pikkunälän yllättäessä voi piipahtaa esimerkiksi Tapas & Grill -ravintolaan.

M/S Cinderellan viihtyisä ja ainutlaatuinen spa-osasto tarjoaa ihania Kerstin Florian -hemmotteluhoitoja rauhallisessa ja rentouttavassa ympäristössä. Shoppailunnälkäiset taas voivat suunnata edullisille ostoksille aluksen myymälään.

Aikataulu 20 tunnin risteilyille:

                 Helsinki Tallinna
Cinderella 18:30 -> 21:30
                 Helsinki Tallinna
Cinderella 15:00 <- 22:30* *sunnuntaisin klo 22:00

M/S Viking Cinderella:
Rakennettu: 1989 Wärtsilä, Finland
Pituus: 191 metriä
Leveys: 29 metriä
Nopeus: 21,5 solmua
Jääluokka: IA SUPER
GT/NT: 46.398/29.223
Matkustajia: 2 500
Hyttipaikkoja: 2 500
Henkilöautoja: 100
Kaistametriä: 760
Varustettu vakaajilla


Lauri Orpana, tuotepäällikkö, lauri.orpana@vikingline.com, puh. +358 9 123 5252
Christa Grönlund, tiedotuspäällikkö, Marketing Communications, christa.gronlund@vikingline.com,
puh. +358 09 1235242
Johanna Boijer-Svahnström, tiedotuspäällikkö Corporate Communications,
johanna.boijer@vikingline.com, puh. +358 18 277 48

Itse tiedote löytyy osoitteesta:
http://www.vikingline.com/Documents/pressreleases/20130812-cinderella-fi.pdf

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti