lauantai 25. tammikuuta 2014

Eckerölinen miniristeilylle todella edullisesti

Eckeröline tarjoaa matkustajilleen mielenkiintoisen vaihtoehdon, jossa risteily maksaa viisi (5) euroa ja parkkipaikka laivalla nolla (0) euroa. Kuulostaa todella edulliselle ja sitä se varmasti onkin. Mitä tuolla rahalla sitten saa?


UUTTA 2014! Varaa pikapyrähdys Suomenlahdella uudella miniristeilyllämme. Valitse päivä- tai iltamatka, shoppaile, viihdy ja syö hyvin. Nyt henkilöauto laivaparkkiin alk. 0 € (ma-to 27.3.14 asti, ei 17.-20.2.).

Valitse kalenterista alta ensin haluamasi lähtöpäivä, sitten lähtöaika ja matkustajamäärä. Näet matkustajien hinnan sivun alaosassa ja voit varata matkan. Seuraavissa varausvaiheissa voit varata parkkipaikan autolle laivalla risteilyn ajaksi, hytit sekä ruokailut Buffet Eckerö -ravintolassa edulliseen ennakkovaraajan hintaan. Tämä risteily ei sisällä maihinnousua Tallinnassa

Lähdöt siis maanantaista torstaihin, ei maihinnousua. Aamupäivä tai iltapäivälähtö. Ja kun autollasi on parkkipaikka, voit tilata Eckerömarketista tavarat suoraan auton viereen. Ennakkotilauksen (vähintään 400 euroa ja tehtynä 24h ennen reissua) hintoja löydät Eckerön sivuilta ja blogin sivuilta osviittaa tarjonnasta ja hintapolitiikasta myös väkevien osalta.

Ainoa huono puoli taitaa olla se, että risteilyllä ei pääse maihin, mutta ei kai sitä aina tarvitsekaan...

Klikkaa itsesi Eckerön sivuille oheisesta linkistä:
Todella edullinen miniristeily ja parkkipaikka laivallaEi kommentteja :

Lähetä kommentti