lauantai 8. helmikuuta 2014

Suvilan viikonloppu klikkauksen päässä

Kuva: Laitetaan kevään 2014 (eikö kuulostakkin hyvältä) viimeinen pitkä viikonloppu jakoon. Reissukausi 1.3-15.5.2014 vapaanaolevan tilanteen mukaan. Kuvaa voi jakaa, mutta ei ole pakko. Katsotaan vajaan kuukauden päästä kuka nauttii keväisestä Pärnusta.
Pärnussa sijaitseva lomakoti Suvila, jakaa jälleen yhdelle onnekkaalle ilmaisen viikonloppumajoituksen. Osallistumisaikaa Facebookissa on tämän kuun loppuun (28.2.2014) ja lahjakortin voi käyttää ajalla 1.3. - 15.5.2014 varauskalenterin vapaina aikoina.

Suvilahan on todella mainio tukikohta aivan Pärnun keskustan tuntumassa, josta ei ole pitkä matka mihinkään. Majoittumista kahdelle, neljälle tai jopa kuudelle. Suvila on huippuvarusteltu asunto jonka varustetaso on kieltämättä todella mainio. Keskustan ja kylpylöiden palvelut ovat myös lähellä tai todella lähellä.

Tsekkaa Facebookista Suvila.net ja jaa sivun seinältä löytyvä kuva ja olet mukana viikonlopun arvonnassa. Ja kun tykkäät Suvila.net sivusta Facebookissa, pysyt kärryillä Suvilan tarjouksista ja mahtavista arvonnoista. Mukavana lisäbonuksena tulee tietoa Pärnun tapahtumista ja tärkeää tietoa kaikille Pärnuun ja Viroon matkaaville.

Nyt jos koskaan kannattaa olla myös valppaana kesän ja kesäloman majoitusta miettiessä. Kesälomien ajalle on vielä muutamia viikkoja vapaana, mutta korostetaan sanaa vielä...

Kevät tulee Pärnuun kohisten, mikset sinäkin tulisi Pärnuun? Tere tulemast!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti