keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Liviko vs Superalko - ostoskorin hintavertailua 12/2015

Tasaisin väliajoin tätä meiltä toivotaan, hintavertailuja. On totta että eri kaupoissa on eri aikaan eri tuotteet tarjouksessa ja valikoima eroaa melkoisesti toisistaan. Tallinna Tutuksi sivusto pyysi ensin "puolueettomuuden vuoksi" eräältä aktiiviselta lukijalta 40 tuotteen listan joista kyseinen hintavertailu tehtäisiin. Livikon verkkokaupasta näistä tuotteista löytyi 27 ja SuperAlkon sivuilta tuotteista löytyi 32 kappaletta. Näistä puolestaan 20 löytyi sitten molemmista verkkokaupoista, joten saatiin mukava 20 tuotteen otanta tähän hintavertailuun

Kahdeksan tuotteen kohdalla kaupat päätyivät hinnan osalta tasapeliin, 11 kertaa Liviko on edullisempi ja vain kerrran osui SuperAlkon tuotteeseen edullisempa. Lieneekö sattumaa, vai ovatko muut huomanneet saman että Liviko on edullisempi? Ehkä ensi kerralla otetaan SuperAlkon tuotteista 35 tuotteen otanta ja sen jälkeen katsotaan Livikosta mitä löytyy.

Kuten arvata saattaa, erot eivät ole järin suuria. 20 tuotteen lopulliseksi hintaeroksi tuli 10,33 euroa Livikon hyväksi, mutta toki tuolla summalla saa esimerkiksi hintaverrailussa olevaa Vana Tallinn Glögiä kaksi 0,7 litran pulloa. Molemmilla kaupoilla on omat ennakkotilauspalvelunsa ja kaupat satamissa, joten niistä se ei jää kiinni. SuperAlko ei myöskään ainakaan sivuillaan juuri mainosta kanta-asiakas alennuksia, mutta Livikon kanta-asiakasohjelma antaa tästä hinnasta vielä alennusta.

Erot ovat pieniä, mutta tämäkin taas osoittaa että hinnat eivät suinkaan ole samat joka kaupassa. Hintavertailu kannattaa aina! Ja kannattaa katsastaa myös SuPerAlkon uusien tuotteiden lista, sieltä löytyy usein mukavia uutuustuotteita.

Hintavertailussa on otettu mukaan pantittomat hinnat, eli esimerkiksi Coca Colan hintaan tulee 0,10 euroa lisää, 24 x 0,33 litran laatikoihin se 2,40 euroa lisää. Klikkaa kuvaa ja vertailu aukeaa suurempana.

liviko, superalko, hintavertailu, halvemmat hinnat, tallinna tutuksi

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti