keskiviikko 3. tammikuuta 2018

Vana Tallinn -likööri saa uudet etiketit

Yksi tunnetuimmista virolaisista alkoholijuomista ja tavaramerkeistä on saanut uudistetut etiketit vuoden 2018 aluksi. Uudet etiketit palvelevat kuluttajaa entistä paremmin, sillä juomien vahvuudet ovat nyt entistä paremmin näkyvillä.

Moni ehti jo tottumaan noin vuosikymmenen ajan esillä olleisiin edellisiin etiketteihin ja monelta näitä vanhoja pulloja löytyy varmasti sieltä omasta baarikaapista. Vana Tallinn tuoteperheeseen kuuluu jo useita eri tuotteita, mutta nyt itse päätuote eli Vana Tallinn -likööri on siis saanut uudet etiketit. Vielä kaupoista löytyy vanhalla etiketillä olevia pulloja, sillä uusillä etiketeillä varustetut pullot tulevat kauppoihin tammikuun 2018 puolenvälin paikkeilla. Vanhemmalla etiketillä olevat pullot ovat hinnaltaan Livikon verkkokaupassa 10,50€ - 12,99€. 


Vana Tallinn 40 on kultaisella etiketillä varustettu, Vana Tallinn 45 on puolestaan punainen ja Vana Tallinn 50 on sininen. Etiketissä on säilytetty grafiikko Kaisa Puustakin 1960-luvulla suunnittelema, 1700-luvulta peräisin olevien Tallinnan kaiverrusten perusteella stilisoitu Tallinnan panoraama. Uuden ulkonäön luomiseen otettiin mukaan ranskalaiset suunnittelijat Appartement 103 -järjestöstä, jotka ovat aikaisemmin työskennelleet useilla kansainvälisesti tunnetuilla premium-brändeillä. (lähde Liviko) Katso Livikon sivuilta myös video, jossa uusia tuotteita on jo valmisteilla.

Livikon valikoimassa on myös useita muita mainioita Vana Tallinn -tuotteita, käy katsastamassa Livikon sivuilta koko tuotevalikoima.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti