torstai 19. huhtikuuta 2018

Tallink Silja Merelle 2/2018 julkaistu!

Tallink Silja on julkaissut vuoden 2018 toisen Merelle -lehden. Tarjolla on oiva, peräti 60 sivua käsittävä lukupaketti kaikille niille, jotka ovat matkaamassa Viroon tai haaveilevat kyseisen matkan toteuttamisesta. Nappaa mainiot kesävinkit talteen seuraavaa matkaasi varten!

Kyseessähän on entinen Club One -kanta-asiakaslehti, mutta tätä lehteä voi kyllä suositella ihan kaikille jos et Club One -jäsen vielä jostain syystä olekaan. Ja jos et ole, niin suosittelemme myös liittymistä kanta-asiakkaaksi, etuja on tarjolla lähtömaahan, laivamatkoihin ja kohdemaahan. Etuja on laidasta laitaan ja näitä tulee koko ajan lisää. Kaikki Club One -edut löydät Tallink Siljan sivuilta.

Kanta-asiakkaaksi liittyminen on kaiken lisäksi ilmaista ja liittymiseen menee vain hetki. Käy täyttämässä lomake Tallink Siljan sivuilla.
-> Club One -liittymislomake netissä. 

Mainiota Merelle -lehteä pääset lukemaan klikkaamalla kansikuvaa tai tästä linkistä: Merelle 2/2018. Samaista opusta "på svenska" pääset puolestaan lukemaan tästä: Till Havs 2/2018Ei kommentteja :

Lähetä kommentti