sunnuntai 22. heinäkuuta 2018

Tallink remontoi Tallinnan Spa & Conference ja Express hotellit

Moni Tallinnatutuksi.fi lukijoista on varmasti yöpynyt Tallinkin omissa hotelleissa Tallinnassa tai Riikassa. Tallink Hotelsin sivuilta löytyvän tiedotteen mukaan vuoden 2018 elokuussa alkavat Tallinnassa perusteelliset rakennus- ja remonttityöt, joiden aikana samassa rakennuksessa sijaitsevia Tallink Express ja Tallink Spa & Conference hotelleja tullaan laajentamaan ja nykyaikaistamaan.

Tallink Spa & Conference hotelli on monelle tuttu hotelli Tallinnassa. (Kuva Trivago)
Tämä tietää luonnollisesti sitä, että elokuun 15. 2018 - 2019 myöhäiskevään välisenä aikana matkailijoille koituu tästä joitain muutoksia majoituspalveluihin näissä Tallinkin hotelleissa. Se, miten rakennustyöt vaikuttavat eri ajankohtina hotellien tarjoamiin palveluihin, niistä Tallink Hotels on luvannut informoida omilla kotisivuillaan.

Tallink Aqua Spa suljettu 22.10.-11.12.2018


Kannattaa ottaa esimerkiksi huomioon, että monen tallinnankävijän suosikkikylpylä, Tallink Spa & Conference hotellin Aqua Spa, on suljettu kokonaan 22.10 - 11.12.2018 välisen ajan. Tämän jälkeen kylpylä avautuu kuitenkin entistä ehompana vierailijoille. Aqua Span kiinnioloaika löytyy Tallink Hotelsin englanninkielisiltä sivuilta, ainakaan toistaiseksi samaa tietoa ei ole suomenkielisillä sivuilla saatavilla.

Jo nyt Tallink Express -hotellin iso parkkipaikka on rakennustyömaana ja tuohon kohtaan on tulossa Tallinkille lisää konttoritilaa. Uudistuksien myötä Tallink Express Hotel tulee kuitenkin saamaan maanalaisen parkkihallin. Samalla luvassa on kokonaan uusi ala-aula ja julkisivut. Näistä suunnitelmista vastaa virolainen arkkitehtitoimisto Emil Urbel.

Tallink Express hotelliin rakennetaan viides kerros johon tulee Spa & Conference hotellin huoneita. Lisäksi rakennetaan maanalainen parkkipaikka. (Kuva Tallink)

Lisää huoneita ja isoa pintaremonttia


Tallink Express Hotelli saa viidennen kerroksen, mutta kerrokseen valmistuvat huoneet (25 x business-, luksusluokan ja perhehuoneet) muodostavat Tallink Spa & Conference Hotellin osan. Uudistuksen myötä Tallink Spa & Conference Hotel tulee saamaan useamman uudistuksen. Hotellin ala-aula, baari, vesikeskuksen aula, ravintola Nero, Hera-salongit ja konferenssikeskus saavat pientä ja isompaa pintaremonttia pintoihinsa.

Spa & Conference Hotellin uudistuvien tilojen sisustukesta vastaa sisustusarkkitehtitoimisto dSign Vertti Kivi, joka vastasi mm. Tallink Megastarin todella toimivasta sisustuksesta. Seurataan tilannetta ja odotellaan havainnekuvia tulevista uudistuksista!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti