maanantai 6. elokuuta 2018

Ginit Tallinnasta? Livikon valikoimassa jopa 70 eri tuotetta myynnissä!

Mikä olisikaan kesäkuumalla viilentävämpää kuin Gin? Jäiden kera, lantrattuna tai vaikkapa ihan sellaisenaan. Gin sopii erinomaisesti useamman eri drinkin pääraaka-aineeksi, mutta herkuttelijat maistelevat eri tuotemerkkien parhaita tuotoksia ihan sellaisenaan. Ginin suosio on valtavassa kasvussa ja se näkyy luonnollisesti myös Livikon valikoimassa. Nyt valikoimassa on jo 70 eri gin-tuotetta! Valinnanvaraa siis riittää!

Uusin tulokas: Kalevala Gin - Suomesta!Viimeisimpinä tulokkaina Livikon mittavaan valikoimaan on kaksi erittäin maistuvaa suomalaista vientituotetta Kalevala Distilleryltä. Kansainvälisesti palkittu gini on niittänyt isosti mainetta etenkin ulkomailla. Ja tätä tuotetta saa Livikosta suoraan hyllystä ja tietenkin ennakkotilauksella, Alkossa samaa tuotosta löytyy tilausvalikoimasta hieman kalliimmalla hinnalla.

Ginien resepti on tarkoin varjeltu salaisuus, mutta Kalevala Ginin kotisivujen mukaan ginien ainesosista löytyy ainakin katajaa, ruusunnuppua, minttua, rosmariinia, maa-artisokkaa... Oletko jo maistanut näitä trendi-Ginejä?


Livikossa 23,00€ - Alkossa 33,53€ (tilausvalikoima)


Livikossa 29,00€ - Alkossa 36,54€ (tilausvalikoima)

Näitä uutuusginejä ja kaikkia muita tuotteita voit tilata ennakkoon ja noutaa ne seuraavalla Tallinnan reissullasi. Kaikki Livikon nettikaupan tuotteet löydät D-terminaalia lähinnä olevasta Livikon myymälästä. Matkaa terminaalista myymälään on vain parisataa metriä. Tsekkaa video tästä!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti