maanantai 15. lokakuuta 2018

Lämmikettä syksyyn ja pikkujouluhin - Livikosta!

Olemme tänä vuonna saaneet nauttia "käristyskupolista" ja "lokaloimusta", mutta totta se on. Jouluun on enää reilu pari kuukautta aikaa. Pikkujoulukausi on starttaamassa hyvinkin pian Halloweenin jälkeen ja tuleehan se uusi vuosikin sieltä vastaanotettavaksi. Livikon tarjouksissa on edullisia lääkkeitä näihin kaikkiin tilaisuuksiin!

Vuoden 2018 kääntyminen väistämättä sen loppua kohti tietää myös viileämpiä kelejä ja todennäköisesti lunta ja pakkasta koko maahan. Vaatekertojen lisääminen toki auttaa viluun ja kylmyyteen, mutta sisäistä lämmikettä on myös tarjolla. Erityismaininnan Livikon mainiosta lokakuun tarjouspaketista saa Cluny Skottiviski, joka on yksi myydyimmistä skottiviskeistä - tosin Suomen Alkosta tätä tuotetta ei edes saa.

Cluny on herkullinen yli 30:n eri mallasviskin sekotelma, joka tuo herkulliset maut ympäri Skotlantia omalle kielelle. Vaikka viski on varsin edullinen, se pesee monet vähän ja vähän enemmän kalliimmat skottiviskit laudalta mennen tullen. Tätä voi suositella takkatulen ääreen nautittavaksi tai vaikkapa pikkujouluissa siemailtavaksi. Tai miksei vaikkapa myös viskinystävälle lahjaksi joulun pyhiin nautittavaksi. Ja se hinta tälle litran pullolle? Käy katsomassa Livikon omilta sivuilta klikkaamalla kuvaa:

liviko cluny tarjous tallinna tutuksi
 

Livikon tarjoukset ovat siitä mainio juttu, että näitä tarjouksia voit tietenkin tilata ennakkoon. Tilaa nyt seuraavaa reissuasi varten, ilmoita noutopäivä tilausta tehdessäsi ja saat tuotteet juuri tähän hintaan jolla Liviko ne tarjouksissaan ilmoittaa. Homma hoituu mainiosti Livikon sivujen kautta. Samalla varmistat että juuri näitä tuotteita on saatavilla näillä hinnoilla ja maksaa voit heti tai kun noudat juomia Tallinnasta. Yksi kätevimmistä ja aikaa säästävimmistä palveluista joita Tallinnan alkoholikaupat asiakkaille tarjoavat. Oletko jo kokeillut?

Lokakuun mainioissa tarjouksissa mm. laadukkaita kuohuviinejä edulliseen hintaan, mahtava valikoima erilaisia huippuginejä, huippusuosittua Bristol Creamia ja punaviinejä joko glögiin sekoitettavaksi tai ihan sellaisenaan nautittavaksi. Kahlaa peräti 48 sivua tarjouksia läpi ja poimi omaan ostoskoriisi parhaat tarjoukset ja tee ennakkotilaus vaikka vielä tänään!

liviko tarjoukset store & more livikon tarjousjuomat tallinna tutuksi

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti