maanantai 7. tammikuuta 2019

Livikosta lääkkeet tipattomaan tammikuuhun!

Moni viettää tipatonta tammikuuta, mutta helmikuu on lähempänä kuin huomaatkaan. Myös kevät tulee sieltä pikkuhiljaa ja kaikenlaista kinkeriä on luvassa alkuvuoteen. Oli sitten juhla tai arki tai vaikka ihan viikonloppu, Livikon tarjoukset on se jotka kannattaa tarkistaa ennen lähtöä Tallinnaan.

Tämä jo siksi, että tarjolla on valtava määrä erilaisia tarjouksia kaikissa tuotekategorioissa ja esimerkiksi Alkon hintoihin verrattuna nämä hinnat ovat enemmän tai vähemmän huimia. Toki vertailu kannattaa kaikissa tuoteryhmissä, mutta juuri nämä tässä alapuolella olevat tuotteet ovat huimassa alennuksessa. Ei ainakaan näiden tuotteiden takia kannata Latviaan körötellä?

Muistathan että jos tipaton tammikuu tarkoittaa sitä että alkoholituotteisiin ei saa edes koskea, aina voit tehdä ennakkotilauksen näillä edullisilla hinnoilla ja noutaa ne vaikka helmikuussa. Jos ennakkotilauksen kalenteri ei riitä haluttuun päivämäärään saakka, voit aina laittaa myyntipalveluun sähköpostia ja sopia noutoajankohdan juuri sinulle sopivaksi!

Klikkaa tästä Livikon tarjouksiin ja katso sadat muut huikeat hinnat!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti