maanantai 15. huhtikuuta 2019

Vappuun Livikon kautta! Kuohuvat ja muut juhlajuomat Livikosta!

Huhtikuu on jo pitkällä, kohta on pääsiäinen ja heti melkein perään Vappu. Jos menet pääsiäisen pyhinä tai vielä ennen Vappua Tallinnaan, nyt kannattaa ehdottomasti katsastaa Livikon juomavalikoima! Vappuahan vietetään tunnetusti kuohujuoman kanssa, joten tämä osasto kannattaa selata läpi. Tarjolla on satoja eri tuotteita ja paljon muita tuotteita selvästi Suomea halvemmalla. Ei näillä hinnoilla tarvitse lähteä edes Latviaan!

Samalla toki kannattaa nyt noutaa varastoon jo erilaiset valmistujaisjuomat tai juomat kesän juhliin. Suosittelemme ehdottomasti ennakkotilauksen tekemistä - samalla varmistat että saat juuri ne tuotteet jotka haluat, maksat tarvittaessa vasta paikan päällä ja voit itse ilmoittaa minä päivänä haet tilatut juomat. Jos nyt bongaat mainion tarjouksen, tee tilaus ja nouda vasta myöhemmin. Näin saat juomat sillä hinnalla millä ne sai tilauksen tekohetkellä.

Tee ennakkotilaus ja täydennä tilausta!


Tilauksen täydentäminen onnistuu myös, joten jos vielä ennen matkaa bongaat mainion tarjouksen ja haluat sen samaan tilaukseen, Livikossa onnistuu kyllä tuokin. Miksi käyttää aikaa kaupassa kiertelyyn kun saman voi tehdä kotisohvalta? Valitettavasti nämä juomat eivät siirry kotiovelle ainakaan toistaiseksi, joten joudut ne Tallinnasta itse hakemaan. Mutta kun menet Tallinnaan, juomat ovat valmiina sinua varten ja aikaa jää ehkäpä johonkin muuhun!

Kuohuviinithän eivät ole koskaan pois muodista, joten käy katsomassa mitä juomia Liviko tarjoaa juhlaan ja arkeen tällä kertaa! Tee ennakkotilaus ja nouda Tallinnasta! Kuvaa klikkaamalla pääset katselemaan kuohuviinien hintoja, samasta osoitteesta löytyvät myös maistuvat sampanjat!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti