torstai 16. tammikuuta 2020

Elve Takso - Luotettavat tilausajot Tallinnassa ja koko Virossa!

Elven Taksi – Elve Takso on luotettava ja turvallinen tilausajojen järjestäjä. Uuden ja kiiltävän auton myötä tilaa on nyt jopa 18:a asiakkaalle – isompikin ryhmä mahtuu siis saman auton penkeille kyytiin. Moni meistä on varmasti jo Elven kyydissä istunutkin!


Elve Takso, luotettava taksi Tallinnassa, tilausajot, suomeksi
Entistäkin komeampi kulkupeli Elvellä! Joko olet ollut kyydissä?
Soita tai laita viestiä numeroon +372 50 155 08
Laita sähköpostia osoitteeseen: elve.uusmae (at) mail.ee
Tee tarjouspyyntö osoitteessa www.elvetakso.com

Pääsääntöisesti Elve tekee kuljetuksia Tallinnan alueella, mutta jos haluat matkustaa esimerkiksi Pärnuun, Tarttoon, Narvaan tai vaikkapa Saarenmaalle, Elve kuljettaa.

Tilaa on nyt siis entistäkin isommalle ryhmälle, mutta pienemmillekin ryhmille tätä kyyditystä voi suositella. Tilausauton käyttäjiä ovat erilaiset ryhmät, kaveriporukat, perheet ja muut. Tarvittaessa autoon saadaan mukaan myös turvaistuimet lapsille. Mukavampaahan se on kaikkien olla samassa kyydissä.

Elve Takso, luotettava taksi Tallinnassa, tilausajot, suomeksi
Tilaa on nyt jopa 18:a hengelle!

Kuljetukset kannattaa tilata hyvissä ajoin, sillä Elven taksi on syystäkin suosittu. Ja kun ajoja ajetaan luonnollisesti vain yhdellä autolla, niin kalenteri saattaa täyttyä hyvinkin nopeasti. Ja vaikka olisit myöhässä, aina kannattaa kysyä olisiko Elve vapaana!

Elve Takso, luotettava taksi Tallinnassa, tilausajot, suomeksi
Elve Buss!

Tilausajo Tallinna ja Viro!


Taksilla ajaminen Tallinnassa ja Virossa ei välttämättä ole kallista mm. Bolt-palvelun tulon myötä, mutta isomman porukan kanssa kuljetusten järjestäminen on aina isompi tai pienempi tuskan paikka. Kannattaa myös kysyä Elveltä retkikohteita omalle porukalle, Tallinnan ja Viron tiet ovat tälle taitoniekalle tuttuja.

Elve puhuu hyvää suomea ja suomenkielen lisäksi kuljetukset sujuvat luonnollisesti viroksi, venäjäksi, saksaksi, jopa ruotsiksi ja englanniksi. Jos tulet kansainvälisten vieraiden kanssa Tallinnaan, tässä on mainio vaihtoehto vaikkapa koko päivän kuljetuksia varten. Ja vaikka yhteistä kieltä ei löytyisi, ei ole epäilystäkään siitä, etteikö oikeaan paikkaan päästäisi, sillä Elven kokemuksella kaikki osoitteet kyllä löytyvät.

Uusi auto - tuttu ja turvallinen kyyti


Elven kalustona on 1-18 henkilölle tarkoitettu iso upea Mercedes-merkkinen tila-auto. Autossa on takana tilaa matkalaukuille. Istumatilaa autossa on peräti kahdeksalletoista henkilölle, joten tällä yhdellä autolla isompikin ryhmä liikkuu kätevästi paikasta toiseen. Ja jos ryhmäsi on isompi, Elve kyllä hoitaa lisää kuljetuskalustoa.

Elven kyydillä turvallisesti perille - eri kielillä!

Tarvitsetpa sitten kyytiä satamasta hotellille, Tallinnasta Pärnuun ja takaisin, kiertoajelua Tallinnan turistikohteiden välillä tai ihan minne vaan Virossa, aina kannattaa kysyä myös Elveltä tarjous. Usein kun on kerran Elven kyydittävänä matkustanut, seuraavaa kertaa jo odottelee innolla. Elve nähdään usein myös Suomen teillä ja toki kannattaa kysyä tarjousta omista kuljetustarpeista myös Suomen kamaralle.

Nettisivut www.elvetakso.com toimivat lisäinfona ja voit vierailla vaikkapa Elven Taksin Facebook-sivuilla lähettämässä viestiä. Kun tilaat kyydityksiä, kerro toki Tallinna Tutuksi -terveisiä!

Ota yhteyttä ja tilaa oma kyyditys Tallinnassa ja koko Virossa:

Soita tai laita viestiä numeroon +372 50 155 08
Laita sähköpostia osoitteeseen: elve.uusmae (at) mail.ee
Tee tarjouspyyntö osoitteessa www.elvetakso.comEi kommentteja :

Lähetä kommentti