perjantai 11. maaliskuuta 2022

Auta meitä auttamaan!

SILTA 22, vapaaehtoisista koostuva hanke tarjoaa konkreettisen mahdollisuuden auttaa Ukrainasta sotaa pakenevia ihmisiä.
YK:n pakolaisjärjestö UNHCR arvion mukaan Ukrainasta on paennut sotaa 2.1-2.2 miljoonaa ihmistä. Suurin tarve on nyt saada kuljetettua ihmisiä rajalta turvaan.
Sinä voit nyt auttaa meitä pelastamaan ihmisiä ostamalla meiltä mainostilaa, jotta saamme katettua pelastusoperaation kustannukset. Meillä on käytössä linja-autoja, tila-autoja ja pikku busseja joiden liikuttamiseen tarvitsemme kipeästi avustusta. Voit itse valita avustuksesi summan. Pienikin apu on tärkeää! Ota yhteys: Eva Kivinen +358509123777 Esimerkkejä kuluista: -Isolla linja-autolla saamme kuljetettua turvaan n. 40 ihmishenkeä. Tämän pelastusoperaatioon kulut ovat n. 3500€. -Pikkubussilla saadaan tuotua n. 12 henkeä. -Tila-autolla puolestaan saadaan kuusi ihmishenkeä turvaan Suomeen.Tämän pelastusoperaation kulut ovat n. 900€. Vaihtoehtoisesti jos sinulla on mahdollisuus tarjota kalustoa käyttöömme, meiltä löytyy vapaaehtoisista ammattikuljettajista koostuva ryhmä valmiina hakemaan ihmisiä turvaan.
Paikan päällä Puolan Przemyslissä Silta22-projektin omassa tukikohdassa on auttamassa virallinen avustustyöntekijä Tommi Ojala (SILTA 22). Toiminta paikan päällä on hyvin organisoitua ja paikalla on vapaaehtoisia auttamassa pakolaisia turvaan.
Kaikki toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen ja kaikki tuki käytetään ukrainalaisten auttamiseen.
Yhdessä olemme enemmän, yhdessä onnistumme!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti