keskiviikko 5. huhtikuuta 2023

Varaa Luxlimun limusiiniajelu nyt! Osallistu kilpailuun Facebookissa!

Luxlimun huippuluokan limusiini juhlaan ja arkeen! Mitä jos yllättäisit ystäväsi tai nauttisitte vaikka kahdestaan hieman paremmasta kyydistä Tallinnan matkallanne? Tehkää kiertoajelu Tallinnassa tai tehkää ikimuistoinen retki Tallinnan ulkopuolelle.

Luxlimun kyytiin mahtuu 1-8 henkilöä, hinta on sama!

Erikoistarjous! 

Chrysler limusiini 85€ / tunti (Norm. 100€ / tunti)
Lisätuntien hinta sovittavissa erikseen.

Luxlimu tuntihinta 85€ per tunti Tallinna Tutuksi -lukijoille (norm. 100€)

Luxlimun limusiiniä voit vuokrata tuntihinnalla. Toki voit kysyä hinnan myös pidemmälle ajankohdalle, kaikki on sovittavissa erikseen!

Limusiinin tuntihinta on 100 euroa, mutta Tallinnatutuksi.fi lukijoille saat 15 euron alennuksen eli hintaan 85 euroa. Varaukset vain netin kautta ja Luxlimun sivujen kautta. Varaa limusiini alennushintaan tästä!

Luxlimu

Luxlimu Limusiini palvelu - Aja tyylillä! Tarjoamme hienoja limusiineja erilaisiin tilaisuuksiin, kuten häät, syntymäpäivät, yritystapahtumat ja paljon muuta. Varauksen tekeminen on helppoa ja nopeaa. 

Vuokraa Limusiini - Elämysmatka alkaa jo matkasta! Meiltä saat hienot limusiinit erilaisiin tilaisuuksiin: häät, syntymäpäivät, yritystapahtumat ja paljon muuta. Varmista erityinen päiväsi ja varaa limusiini meiltä jo tänään!

Tee kiertoajelu!

Voit toki itse määritellä minkälaisen kiertoajelun teette, mutta tässä yksi vaihtoehto: Kadriorgin ja Tabasalun kiertoajelu, Keilan vesiputoukset ja Antonov -rahtikoneeseen tutustuminen Keilan kylässä!

Paketti 1-8 hengelle 240 euroa!

Kilpailu Facebookissa!

Tallinna Tutuksi Facebook-sivuilla on käynnissä kilpailu, johon vastaamalla voit voittaa joko tunnin ajelun Limusiinilla kuohuviinin kera (arvo yli 100€) tai upean kiertoajelupaketin (arvo yli 240€)! Osallistu ja voita! Kilpailu voimassa 30.4.2023 saakka!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti