keskiviikko 19. kesäkuuta 2024

Laske limusiinit ja voita Limusiiniajelu!

Laske limusiinit ja voita Limusiiniajelu!

Luxlimun limusiiniajelut ovat jo monelle tuttu juttu ja nyt tätä luksusta voi päästä haukkaamaan kilpailun kautta ihan ilmaiseksi! Tämän kilpailun palkintona on tunnin ajelu Luxlimun kauniilla Chrysler-limusiinillä!

Näin osallistut Luxlimu-kilpailuun!


Osallistuaksesi sinun tulee laskea oheisen kuvan limusiinit, ilmoittaa lukema Tallinnatutuksi.fi sivuston Facabook-sivujen tämän kisan kommenttikenttään. Ja muista myös lisätä lukeman perään kenelle soisit tämän limusiiniajelun. Pieni perustelu voi olla paikallaan!

Vastausmalli: Limusiinejä yhteensä XX kappaletta, limusiiniajelun tarpeessa olisi ehdottomasti N.N ja ehkäpä myös K.K! 

Toki saat jakaa postausta eteenpäin ja tägätäkin ystäviäsi osallistumaan kisaan, nämä luonnollisesti mahdollistavat sinun omiakin voitonmahdollisuuksia!

Vastauksia voit antaa aina 31.7.2024 saakka, jonka jälkeen voittaja arvotaan. Voittaja saa siis 120€ arvoisen tunnin limusiinikuljetuksen Tallinnassa, varaustilanteen salliessa. Voittajalle annetaan tarkemmat ohjeet palkinnon lunastamisesta. Oletko sinä voittaja?

Osallistu Tallinnatutuksi.fi Facebook-sivuilla!


Luxlimun kesätarjous


Luxlimun tuntihinta normaalisti Chrysler-limusiinilla kuljettajineen on 120 euroa, kesätarjouksena saat nyt tunnin kyyditykseen hintaan 100 euroa! Kysy myös tarjousta pidemmille kyydityksille! Mutta olethan ajoissa liikkeellä, limusiiniajelu on varsin suosittua puuhaa kesällä, auto on usein varattuna mm. häätapahtumiin, polttareihin ja muihin kuljetuksiin. Mutta aina kannatta kysyä!

Tsekkaa luxlimu.ee ja +37254548484 / Sven. Ja Sven puhuu jopa parempaa suomea kuin jotkut meistä, joten rohkeasti yhteyttä ja kysymään olisiko auto haluttuna päivänä vapaana!
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti