Tallinnan parhaat juomakaupat

Tallinnassa on paljon erilaisia kauppoja jotka myyvät mietoja ja väkeviä alkoholeja. Toisin kuin Suomessa, Tallinnassa alkoholia saa myös ruokakaupoista kuten Prisma, Selver tai Maxima. Myös pienemmät kaupat kuten Säästumarket ja Comarket tarjoavat valikoimassaan alkoholipitoisia juomia. Parhaat viinakaupat tarjoavat laajan valikoiman ja hyvät hinnat. Moni kauppa tarjoaa kuitenkin eri hintoja, joten vertailemalla ja tekemällä ennakkotilauksia säästät varmasti pitkän pennin.

Tässä Tallinna tutuksi -sivuston ylläpitäjien listaa Tallinnan suurimmista juomakaupoista:

Juomien myyntiin keskittyneet isot kaupat

Liviko

- kolme laatuvalikoiman omaavaa kauppaa Tallinnassa, aivan sataman tuntumassa. Iso valikoima verkkokaupassa, yksi Viron suurimmista. Usein SuperAlkoa edullisempi. Paljon tuotteita verkkokaupassa joita voi myös tilata luonnollisesti ennakkoon. Paljon tarjouksia nettisivuilla, suosittelemme tutustumaan ja tilaamaan ennakkoon tuotteet odottamaan noutoa.

Nettisivuilla löytyy koko valikoima ja D-terminaalista n. 200 metrin päässä sijaitseva päämyymälä kattaa isoimman tuotevalikoiman. Suosittelemme tilaamaan tähän myymälään ennakkotilaukset.

Superalko eli Viinarannasta

- Useita erikokoisia viinakauppoja lähellä Tallinnan matkustajaterminaaleja. Valtama valikoima ja suomalaisturistien suosiossa. Nostanut kuitenkin hintojaa, ei ole enää halvin kauppa läheskään kaikissa tuotekategorioissa. (Esittely) Iso valikoima, mutta monesti jo se hieman kalliimpi vaihtoehto. Toki hyviä tarjouksia täältäkin saatavilla, mutta katso myös muiden hinnat.

Yrityksellä on oma liike Pärnussa ja Viron ja Latvian rajalla, hintoja voit katsoa sivuilta superalko.lv.

Sadamamarket

- kattavat kaupat satamissa, edullisia hintoja, Tallinkin kanssa yhteistyössä. Pienehkö valikoima, mutta moni hinta edullinen. Viime hetken ostokset löydät terminaaleista juuri tästä kaupasta. Tallinkin kanssa yhteistyössä, usein isoja tarjouksia.

Alcostock 

- Alco.ee ja R-alko nettikauppa, pienemmät shopit lähinnä Tallinnan keskustassa. Ei välttämättä turisteille tarkoitettuja megamyymälöitä, mutta edullista juomaa voi täältäkin löytää.

Alkotraz

- hieman syrjemmässä sijaitseva alkokauppa. Aikaisemmin sijaitsi lähellä satamaa, nyt kauempana poissa keskustan hälinästä.

Viinapörssi

- Sadamarketin oma myymälä lähellä A- ja B -terminaalia. Hintavertailuissa lähes poikkeuksetta kalleimmat hinnat lähes joka tuotteissa. Sijainti Sadamarketissa erinomainen, täältä ostaa kaikki ne joilla on sitä ylimääräistä rahaa...

Hintavertailut

Suosittelemme tutustumaan sivustomme tekemiin hintavertailuihin, joissa näkyvät tiettyjen tuotteiden hinnat.Hintavertailu ei välttämättä koskaan ole aivan ajantasainen, joten omaa vertailua kannattaa suorittaa. Hintavertailuista käy kuitenkin hyvin ilmi missä kaupoissa kannattaa asioida ja mistä mitäkin tuotetta saa. Suosituimmat tuotteet löytyvät joka kaupasta, harvinaisempia tuotteita voit löytää pahimmillaan vain yhdestä kaupasta.

Nettimyymälät joissa mahdollisuus tilata kotiovelle

Alcoshop.fi- verkkokauppa Tallinnassa

Pienempiä viinakauppoja ja erikoiskauppoja

Drink Shop - erikoisoluita ja siidereitä
Spunka - kattavasti virolaisia oluita
Uba ja Humal - oluiden erikoisliike
Sip - viini ja olutmyymälä
Vino Nostrum - viinikauppa Vanhassa Kaupungissa
Araxes - pienempiä kauppoja Tallinnassa
Veinikelder - viinikellari
Bestwine - viinikauppa

Isot marketit jotka myyvät myös juomia

Prisma Tallinna - juomahinnasto netissä
Maxima - edulliset supermarketit Tallinnassa
Rimi - isot supermarketit mm. Norde Centrumissa
Selver - marketit ympäri Tallinnaa ja Viroa
Stockmann - herkkuosasto myy juomia
Kaubamaja - laaja juomaosasto palvelee





2 kommenttia :

  1. Entinen Wine-Store nykyinen "CALLE" on suoraan D-terminaalista 300m joka RIMI-kauppakeskuksen yhteydessä Tallinnan paras alkoholi-shop. Hienot viikko-tarjoukset ja palvelu.

    VastaaPoista