Tallinna Tutuksi kilpailun säännöt

Tallinna Tutuksi -kisan säännöt

Tallinna Tutuksi – Matkapojat hintahulinat -kilpailu 22.–30.4.2017

SÄÄNNÖT JA OSALLISTUMISOHJEET
Tallinna Tutuksi –sivusto (järjestäjä) järjestää kilpailun Facebookissa. Kyseessä on kilpailu ja siihen liittyvä palkinto / palkinnot. Voittaja / voittajat arvotaan.

KILPAILUUN OSALLISTUMINEN
Kilpailuun osallistuminen tapahtuu 1. ) kommentoimalla 22.–30.4.2017 välisenä aikana Tallinna Tutuksi Facebook-päivitykseen miksi juuri hänen pitäisi päästä reissuun. Osallistua voi myös 2.) asettamalla postaukseen yhden kuvassa näkyvistä reaktioista. 3.) Kolmas lahjakortti arvotaan kaikkien niiden kesken jotka ovat merkinneet postauksen kommenttikenttään vähintään yhden Facebookissa olevan kaverin käyttämällä nimen edessä @-merkkiä. Yhteensä yksi osallistuja voi saada siis kolme arpaa kolmen lahjakortin arvontaan.

KILPAILUN ETENEMINEN
Järjestäjä arpoo 1.5.2017 osallistujista kolme (3) kappaletta voittajia, jonka jälkeen ottaa heihin yhteyttä Facebook-yksityisviesteillä sekä antaa ohjeet yhteystietojen toimittamisesta palkinnon lunastamiseksi. Jos järjestäjä ei kohtuuajassa saa voittajan yhteydenottoa, valinta raukeaa.

PALKINTO
Voittajat palkitaan 2-4 hengen Tukholman risteilyllä Viking Linen aluksilla. Lahjakortti on käytettävissä 31.5.2017 asti sekä aikavälillä 1.9.- 30.11.2017 sunnuntai-torstai lähdöillä. (ei 24.-25.5.) Palkinto ei ole muutettavissa rahaksi. Järjestäjän ja tuomariston tekemät päätökset ovat lopullisia eikä niistä voi valittaa.

MUUT EHDOT
Kilpailu ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema eikä sitä järjestetä yhteistyössä sen kanssa. Järjestäjällä on oikeus oman harkintansa perusteella sulkea osallistunut henkilö kilpailun ulkopuolelle syytä ilmoittamatta.

Järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin ja varaa oikeuden muuttaa näitä sääntöjä. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä, jotka vaikuttavat kilpailuun osallistumiseen. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän, kilpailun yhteistyökumppanit sekä edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä.


Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjällä on oikeus muuttaa, jatkaa tai keskeyttää kilpailu järjestäjän päätöksellä teknisen ongelman tai muun ylivoimaisen esteen vuoksi. Osallistujilla ei tässä tapauksessa ole oikeutta korvaukseen. Järjestäjällä on oikeus oman harkintansa perusteella sulkea osallistunut henkilö kilpailun ulkopuolelle syytä ilmoittamatta.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti