maanantai 9. tammikuuta 2012

Alkoholijuomien hintavertailua

Aina sanotaan että ei sieltä Virosta kannata ainakaan enää viinaa tai muita alkoholia tuoda. No, siihen ei mtään myytinmurtajaa tarvitse kun voidaan jo todeta että palturiahan tuo on. On toki totta että jotkut juomat voivat olla jopa kalliimpia kuin täällä Suomessa, mutta pääsääntöisesti Virosta kannattaa sitä juomaa tuoda. On aina toki hyvä laskea mitä muita kuluja alkoholin hakureissuun kuuluu, mutta jos maahan on muutakin asiaa, niin miksi ei kannattaisi sitten ottaa siitä kaikkea irti.

Harmittavasti Alko ei omia juomahinnastoja ainakaan väkevien juomien osalta julkaise netissä. Ne saa hakea sitten pitkäripaisesta, tai voit toki turvautua Isonkaadon silloin tällöin päivittyvään listaan, joka löytyy tästä.

Tallink ei saa julkaista myöskään omia väkevien alkoholien hintoja netissä suomalaisille, mutta Virossahan ne voi julkaista. Näitäkin kataloogeja voit selata klikkaamalla linkkiä. Samasta paikasta löytyy myös Tallinna- Tukholma reitin juomahinnat.

Kehitteillä on jonkinasteinen alkoholijuomien hintavertailu akselilla Suomi - Tallinna. Urakka on melkoinen ja ei luvata mitään vaan katsotaan miten aika riittää...

1 kommentti :

  1. Täähän on vanhaa tietoa kun on päivätty 18.12-11. Vois ainakin kerran vuodessa päivittää. Kiitos. Miksi ei löydy mistään täman hetkisia viinan hintoja esin 10 kappaleen puolen litran pulloista.

    VastaaPoista