keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Matkamessuilta matkalle

Usein ykkösprioriteetti matkalle lähtöön on matkan hinta. On kuitenkin muistettava että hyvää ja halpaa ei ole olemassakaan, joten aina kannattaa miettiä mitä haluaa ja paljonko siitä on valmis oikeasti maksamaan.

Tallinnaan matkaajille on onneksi olemassa edullisia matkoja kaikilla kolmella laivayhtiöillä. Matkamessut ovat reissaajan kulta-aikaa, ja tavallisen reissaajan ei ole pakko mennä messuille saadakseen kaiken hyödyn irti upeista matkamessutarjouksista. Matkamessut ovat kuitenkin vierailemisen arvoinen kohde, oli kohteenasi sitten Tallinna, Turkki tai vaikkapa Tulimaa. Eli viikonloppuna kannattaa vierailla Helsingin messukeskuksessa, mikäli siihen sinulla on mahdollisuus.

Laivayhtiöiden messutarjouksia:

TallinkSiljan matkamessutarjoukset
Viking Linen matkamessutarjoukset
Eckerölinen matkamessutarjoukset

Matkamessujen kattava lista kaikista matkamessutarjouksista löytyy rantapallo.fi sivustolta, johon pääset klikkaamalla tätä linkkiä. 

Myös monet matkatoimistot julkaisevat omia matkamessutarjouksia. Mikäli päivä on sopiva, voit päästä Tallinnaan vaikkapa yhdeksällä (9) eurolla. http://www.matkapojat.fi/index.php?Itemid=3232

Ja jos messuilla jaetaan tai on mahdollisuus voittaa esimerkiksi risteilyitä Tallinnaan, osa niistä tietenkin päätyy myyntiin ja Huuto.net -sivustolle. Nopea voi bongata tuoltakin edukkaita retkiä. Huuto.net

Matkamessujen aika onkin melkoista bongaajan juhlaa. Joko sinä olet varannut seuraavan matkan Tallinnaan?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti