keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Jekun jekkumainen hinta Alkossa

Tallinna tutuksi! -työryhmä työstää parhaillaan hintavertailun seuraavaa osiota, ja seuraavaan osioon tullaan lisäämään myös Alkon hintoja, sikälimikäli vastaavia tuotteita tai edes sinnepäin tuotteita Alkon hinnastosta löytyy ja vertailu on edes jotenkin mahdollinen.

Yhteen herkulliseen juomaan löytyi vertailukohteet suoraan ja tulos on melkoisen hämmentävä... ellei jopa jekkumainen.

50 centtilitran Jägermeister maksaa Alkossa 19,97 euroa, kun sama pullo maksaa esimerkiksi Tallinkin Pre-Orderissa 9,85 euroa. Eli osta kaksi yhden hinnalla, tuntuu olevan tarjous Tallinnassa. Litran Jekku maksaa Tallink Pre-Orderissa 17,95 euroa ja Alkossa samankokoisesta pullosta saat pulittaa 39,90. Nyt saa jo pari pulloa ja useamman muovikassin päälle.

Mutta eihän tässä vielä kaikki, sillä mahtileka 1,75 litran Jekku on Tallinnassa 29,60 euroa kun se Alkossa maksaa suolaiset 59,90 euroa. Erotuksella saa komeasti vaikkapa päiväristeilyn Tallinnaan.

Tästähän jo näppärimmät laskivat paljonko maksaa sixpäkki litran Jekkua, Pre-Orderissa se maksaa 102 euroa viimeisimmän hinnaston mukaan. Alkon litran pullojen hinnalla samalle siksarille tulisi hintaa 239 euroa ja 40 senttiä. 

Näillä hinnoilla... täytyy tosiaan miettiä kuka ostaa Jägermeisteriä Alkosta ihan huvikseen?

1 kommentti :

  1. Livignoon, Italian puolella olevaan verovapaankaupan kohteeseen kun matkustaa, litran lekan Jeggua saa hintaan 8,50€ ;)

    VastaaPoista