perjantai 6. heinäkuuta 2012

Juomien hintavertailua, vol 1

Tässä sitä nyt olisi, ensimmäinen versio hintavertailustamme. Otimme Tallink Pre-Orderin nettisivujen hinnaston lähtökohdaksi ja ainakin ensimmäisessä versiossa vertailimme hintoja suosittuihin Superalkoon (viinarannasta.ee), WineStoreen (Norde-keskus), Alkopörssiin (Sadamarket) ja Sadamamarketiin (Satamat).

Vertailu venyi neliosaiseksi, ja tässä vaiheessa julkaisemme ensimmäisen version kokonaisuudessaan. Hintavertailun jatko riippuu paljon blogin lukijoista ja palautteesta. Kiitos jo tähän saakka saamastamme palautteesta, näyttäisi siltä että tarvettä tälläiselle blogille on olemassa. Ja sen osoittaa jo 10 000 vierailun rajakin, joka rikkoutui tässä menneellä viikolla. Tämän lukeman kunniaksi kiirehdimme ensimmäisen isomman hintavertailun eetteriin.

Mutta tässä se tärkein, hintavertailu neljällä eri sivulla. Katso ja vertaa itse. Huomautuksena vielä sellainen asia, että usein samanlaisia pakkauksia ei ollut saatavissa kuin mitä Tallinkin Pre-Orderissa oli saatavilla. Olemmekin silloin laskeneet hinnan saatavilla olevilla pakkauskoilla. Esim. 2 x 100cl voi joissain tapauksissa olla yhden 100cl:n pullo, tai jopa 4 x 50cl. Mutta suuntaa antavaa... Virheitä voi olla, mutta olethan ystävällinen ja ilmoitat niistä ja parannusehdotuksista osoitteeseen tallinnatutuksi@gmail.com

5 kommenttia :

 1. Hieno homma, mutta Liviko jäänyt pois.

  VastaaPoista
 2. Kiitos palautteesta, Liviko tulee olemaan seuraavassa versiossa mukana ja ehkäpä pari muutakin...

  VastaaPoista
 3. Miten tossa zoomataan? Teksti liian pientä...

  VastaaPoista
 4. Voit tallentaa kuvat koneellesi, jonka jälkeen zoomauksen pitäisi onnistua... seuraava versio pyritään laittamaan hieman helpommin saataville... :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos vastauksesta!!
  T.Zoomaaja
  ps. viikonloppuna hakureissulle Tallinkille!

  VastaaPoista