maanantai 28. tammikuuta 2013

Viinamäyräkoirat hintavertailussa

Toimitukseen tulleiden yhteydenottojen mukaan Olutvertailu koettiin varsin hyväksi ja toivottiin myös vertailua Viinamäyräkoirien hinnoista.

No tässä sitä nyt tulee. Vertailussa löytyi muutamia viinamerkkejä, joita harvemmin tulee vastaan. Muutamien merkkien kohdalla vertailu on tehty yksittäisten pullojen osalta, jolloin hinta tietenkin hieman vääristyy. Mutta tässäkin vertailussa voimme todeta saman kuin ennenkin. Vaikka viina on Virossa halvempaa, hintatietoinen tulee olla. Hintaeroja voi kaupungin sisällä olla useampikin kymppi ja sillä hinnalla saa jo päiväristeilyn aamiaisineen parhaassa tapauksessa.

Toivottavasti vertailusta on viinaturisteille hyötyä. Vertailuun pääset klikkaamalla seuraavasta linkistä:

LINKKI: Viinamäyräkoirien hinnat vertailussa.

Mikäli oma ostopaikkasi uupuu listalta, laitathan meille tietoa hinnastosta: tallinnatutuksi(at)gmail.com

4 kommenttia :

 1. Tää onkin hyödyllistä infoa meille viinaan meneville, kiitokset kattavasta listasta. Varsinkin Tallinnassa tuntuu eroja olevan ostopaikasta riippuen..

  VastaaPoista
 2. Mukava jos jotain hyötyä on... Kiitos palautteesta!

  VastaaPoista
 3. Ostin tänään Taxi vodka 10x50cl 80% Superalkosta ja se maksoi 99e. Tässä vertailussa on huomattavasti alhaisempi hinta. Ovatko nousseet vai onko vertailun tekijä saanut kunnon provikat?

  VastaaPoista
 4. Hinnat otettu vertailun tekohetkellä nettihinnastoista. Melkoinen hinnannousu tosiaan, 5,5 euroa on jo aika paljon. Ja näyttäisi olevan nyt "tarjouksessa" 99 euroa. Tarkkana saa olla, ehkä tässä voisi taas päivittää hinnat joku päivä... kiitos tarkkaavaisuudesta!

  Kyllähän tuolla Taxi-vodkalla ainakin ikkunoita pesee. :)

  VastaaPoista