sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Eckerölinelta uusi palvelu

Kilpailu Itämeren juomaturisteista kiristyy. Nyt Eckeröline on julkistanut palvelun, jonka mukaan asiakas voi vuokrata pakettiauton, ajaa auton laivalle, tilata juomat autolle, ajaa auto kotiin ja palauttaa auto Hertzin konttorille. Kuulostaapa mainiolle.

Pakettiautolähtö maksaa 79 euroa, joka on suhteellinen edullinen hinta pakettiauton vuokrasta, päiväristeilystä ja parkkipaikasta laivasta. Tähän kun vielä lisää mahdollisuuden ostaa juomat laivalta S-Bonusten kera, niin vaikuttaa mukavalta paketilta.

Ja mikäs koira tässä on haudattuna? Autoahan ei voi ajaa ulos Tallinnassa, joten jos et osta pakettiautollista tavaraa laivalta / Tallinnasta, on setti hieman turha. Mutta nyt voivatkin kaikki alkaa kalkuloimaan mikä kannattaa. Onko se juuri tämäntyyppinen setti?

"Nouda juhlajuomat kätevästi Finlandialta! Nyt voit vuokrata kauttamme Hertzin pakettiauton, ajaa aamulla satamaan, käyttää Finlandian autokantta parkkipaikkana päiväristeilyllä ja viedä laivaostokset kotiin illalla vaivatta. Pakettiauto asiakkaillemme Hertziltä erikoishintaan 79 €/vuorokausi ma-to –lähdöillä. Eckerö Line tarjoaa tämän tarjouksen lunastaneille autopaikan laivalle veloituksetta. S-Etukortilla saat bonusta paitsi Eckerö Linen matkoista ja laivaostoksista myös Hertzin vuokra-autoista."

Tsekkaa pakutarjouksen lisätiedot Eckerölinen sivuilta. Muista myös tsekata Eckerömarketin uusittu viinikaupan hinnasto.

Varaa oma matka Eckerölinen kotisivuilta

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti