keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Eckerö Line: Enemmän vaihtoehtoja ensi vuonna

Uusien aikataulujen myötä Eckerö Linen m/s Finlandia saa kaksi päivälähtöä Helsingistä ja kaksi Tallinnasta sekä kaksi uutuusristeilyä. Buffet Eckerö tarjoaa kymmenen kertaa vuodessa vaihtuvat teemapöydät Tallinnasta Helsinkiin klo 18.45 lähdöillä. 

”Uusien aikataulujen ansiosta pystymme tarjoamaan entistä enemmän risteilyvaihtoehtoja sekä lähtö- ja paluuaikoja hotellimatkalaisille”, myynti- ja markkinointijohtaja Ida Toikka-Everi kertoo.

Kaksi uutuusristeilyä

Päivä Tallinnassa -risteily on Eckerö Linen suosituin – ja se säilyy lähes ennallaan. Uusien aikataulujen ansiosta Tallinnassa viihtymiseen, kuten vaikka ostoksille tai kauneushoidoille, jää entistä enemmän aikaa, yli 7 tuntia.

Uutuus: Päivä laivalla -risteily vie päiväksi Suomenlahdelle. Lähtö Länsisatamasta on aamuisin klo 8.30 ja paluu klo 14.30. Erinomainen tapa viettää työpäivä kokoustaen merellä tai lähteä Finlandialle nauttimaan laivan herkuista, edullisista ostosmahdollisuuksista ja viihteestä.

Uutuus: Ilta laivalla  -risteily. Työpäivän jälkeen on mukavaa lähteä työkavereiden, ystävien tai perheen kera risteilemään – ja samalla syömään laivan ravintolassa, nauttimaan elävästä musiikista ja tekemään tuliaisostoksia Eckerö Marketista.
Sekä Päivä laivalla että Ilta laivalla -risteilyille on mahdollisuus ottaa oma auto laivalle parkkiin lisämaksusta.

Enemmän hotellimatkalaisille
Tallinnassa ja muualla Virossa viihdytään nyt myös entistä pidempään. Uuden aikataulun ansiosta hotellimatkalaiset löytävät sopivan lähtö- ja paluuajan. Eckerö Linen laajasta hotellivalikoimasta löytyy oma suosikki keskusta- ja kylpylähotelleista aina vanhankaupungin boutique-hotelleihin.

Eckerö Buffetin uutuus: Teemapöydät
”Eckerö Buffetin suositut aamiais- ja päivälliskattaukset jatkavat, mutta uutuutena tarjoamme teemapöydän iltalähdöillä Tallinnasta”, kertoo toimitusjohtaja Irja Hanelius.
Tallinnasta klo 18.45 lähdöllä tarjoillaan teemapöytä, jonka tarjonta vaihtuu kymmenen kertaa vuodessa. Teemapöydän herkkuina ovat kausittain muun muassa blinit, parsat ja äyriäiset.
Keittiömestarit valitsevat teemapöytään sopivat viinit, joita voi ostaa laseittain tai pulloittain.

Kotimaista viihdettä lavalla
Ohjelmaa on joka lähdöllä joko Tanssiravintola Nosturissa tai Viihdepub Telakassa. Päivätanssit jatkavat orkesterin tai kotimaisten tähtiartistien johdolla. Pub Telakassa viihdyttävät trubaduurit ja karaoketaiturit. Perjantaisin pääsee nauttimaan akustisesta musiikista Piuhat irti -keikoilla, jolloin suomalaiset popartistit esiintyvät intiimisti ilman sähköisiä vahvistimia.
Vuoden 2014 matkojen myynti alkaa marraskuussa. Oikeudet muutoksiin pidetään.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti