lauantai 2. marraskuuta 2013

Luxlimu - Luxusta arjen keskelle!

Oletko joskus Tallinnassa törmännyt kulman takaa lipuvaan limusiiniin? Pitkä limusiini, tummennetut lasit ja rauhallisen hitaasti valuva erämaalaiva. Vau, kukahan julkkis tuollakin menee ja hörppii maistuvaa kuohuviiniä. Mahtaa olla kallista?

Tämä on varmasti se ensimmäinen asia mikä tulee usein mieleen. Myytti täytyy kuitenkin murtaa, sillä limusiinilla ajo ei ole todellakaan kallista.

Luxlimu.ee:n johtoportaasta otettiin yhteyttä Tallinnatutuksi -infoblogin ylläpitäjiin ja tarjottiin mainiota yhteistyötä. Sen seurauksena saamme yhteistyössä tarjota kaikille Tallinnatutuksi -infoblogin lukijoille vielä -20% alennuksen varsin edullisista limusiinihinnoista. Mikäs siinä, kelpaa varmasti lukijoillemme!

Luxlimu - jokaiselle jotakin!

Luxlimu tarjoaa palvelua neljällä eri kielellä. Kotisivut ovat käännetty viron kieleltä suomeksi, englanniksi ja venäjäksi. Äskettäin uudistetut nettisivut ovat kokeneet varsin pätevän uudistuksen ja sivuilla esitetään tarjolla olevat limusiinit varsin yksityiskohtaisesti. Ja kuvahan kertoo enemmän kuin tuhat sanaa! Pieniä käännöskukkasia on sivuilla, mutta eiköhän nekin saada pikku hiljaa kuntoon.

Limusiinejä on saatavilla moneen eri lähtöön, eikä homma rajoitu pelkästään Tallinnaan! Sinulla on mahdollisuus varata oma limusiiniajelu vaikkapa Tarttoon, Pärnuun tai Viljandiin! Ja on tarjolla jopa helikopteria ja limusiinibussia!

Valikoima Luxlimun sivuilla on huikea. Limusiineja löytyy moneen lähtöön. Tutustu valikoimaan tästä. Hintoihin voit myös tutustua sivujen kautta, mutta mieti samalla paljonko esimerkiksi tavallisella taksilla ajaminen maksaa tunnin aikana... ja vieläpä vaikka kahdeksalle tai useammalle! Tässä tilanteessa voitat sinä!


Näiden lisäksi Luxlimu tarjoaa myös erilaisia paketteja, jotka löydät Tarjoukset -osion alta. Tarjolla on esimerkiksi erilaisia Luxuspaketteja ja Romanttisia paketteja joissa on mukana myös majoitukset. Jos suunnittelet polttareita, katso ja kysy ensin Luxlimulta ohjelmaehdotusta. Voit toki räätälöidä oman pakettisi ottamalla yhteyttä Luxlimun asiakaspalveluun.

Hyödynnä tarjous, -20% limusiinivuokrauksesta!

Luxlimu tarjoaa siis toistaiseksi voimassa olevan tarjouksen kaikille Tallinna tutuksi -infoblogin lukijoille -20 % alennuksen limusiinivuokrauksesta! 100 euron summasta otetaan siis 20 euroa pois, joten saat esimerkiksi tunnin ajelun Tallinnassa hintaan 80 euroa!

Hanki siis hieman luxusta omaan arkeesi, tilaamalla vaikkapa pitkä limusiini hakemaan sinut ja seurueesi Tallinnan satamasta. Jos matkustat puolisosi kanssa, mikä olisikaan kivempi tapa siirtyä hotellille kuin tunnin kuohuviiniajelu Tallinnan upeissa maisemissa? Tai oletko menossa juhlaillalliselle johonkin Tallinnan upeista ravintoloista? Mikä olisikaan parempaa kuin lähteä tunnin limusiiniajelulle, nauttia hieman aperitiivia ja karauttaa ravintolan eteen pimenevässä illassa isolla limusiinilla...

Ohjeet:

Hyödynnä tarjous hyväksesi, varaa oma limusiinikuljetuksesi osoitteessa www.luxlimu.ee ja mainitse varatessasi "TallinnaTutuksi-tarjous" niin saat hinnasta -20% pois! Huomioi että limusiinilla ajo on varsinkin viikonloppuisin suosittua Tallinnassa häiden ja muiden tilaisuuksien takana, joten varaa oma luksusajelusi ajoissa! Muista tilata kylmä kuohuviini ajelulle mukaan!

Yhteistyössä: Luxlimu.ee ja TallinnaTutuksi -infoblogi

Varaa oma luksuslimusiinimatkasi tästä:  WWW.LUXLIMU.EE
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti