perjantai 11. heinäkuuta 2014

Äkkilähdöllä Tallinnaan edullisesti?

Tallinnaan pääsee parhaimmillaan todella edullisesti ja jopa päivälippu Helsingistä Suomenlinnaan (5,50e) maksaa päiväristeilyä tai yön yli reissua enemmän. Sesongin pukatessa päälle hinnat luonnollisesti nousevat ja mitä lähemmäksi reissu tulee, sitä vähemmän lähdöllä on paikkoja.

Monilta jää kuitenkin huomaamatta se, että monet matkatoimistot ovat haalineet näistä lähdöistä omia kiintiöitä, joita he sitten loppuun saakka yrittävät saada myydyksi. Hyvä keino onkin tsekata eri äkkilähtötarjoukset, joiden joukosta voi löytyä todellisia helmiä, juuri sinulle sopivia matkatarjouksia.

Esimerkiksi huomiselle päivälle eli lauantaille 12.7. pääsee vielä matkalle Tallinnaan, vaikka monet myyvät jo "eioota". Äkkilähdöillä voi joutua hieman tinkimään matkustusajankohdasta, mutta jos on pakko päästä lähtemään niin äkkilähdöt tarjoavat hyvän vaihtoehdon.

Laivayhtiöillä on omia äkkilähtötarjouksia ja matkatoimistojen äkkilähdöt löytyvät Rantapallon omasta äkkilähtösivustosta, joka on osoittautunut erittäin mainioksi sivustoksi:

Äkkilähdöt Tallinnaan, aikajärjestys
Äkkilähdöt Tallinnaan, hintajärjestys

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti