torstai 19. marraskuuta 2015

Livikon uusin tuotekatalogi julkaistu


Monet Livikon alkoholiliikkeissä vierailevat ovat varmasti huomanneet että uusin versio Livikon mainiosta katalogista on taas jaossa. Mikäli olet vielä vasta menossa Tallinnaan päiväristeilylle tai hotellimatkalle ja mietit jo hieman tuliaisia Tallinnassa, niin tässä on oiva opus tutustua Viron kauneimpaan juomakatalogiin. 64 sivua on täynnä asiaa ja niitä ostajille tärkeitä juttuja eli hintoja ja tuote-esittelyitä. Jos haluat hypätä suoraan katalogin pariin, löydät sen tästä linkistä.

Maistuisiko Jouluporter? Lue lisää katalogista, klikkaa kuvaa.

Liviko panostaa tuotteiden esillepanoon ja informaatioon ihan eri lailla kuin esimerkiksi SuperAlko, joka toimii yhä samalla periaatteella verkossa ja muutoinkin. Viime aikoina siltäkin on nähty mainoksia jo mediassa, mutta Liviko näyttää olevan verkkokaupan, mainoskatalogien ja useimmassa tapauksessa hinnankin osalta askeleen edellä. Tässä esimerkkinä Calvados Boulard ja Dalmore viski. Molemmista tuotteista voit lukea paljon taustatietoa katalogin näille tuotteille omistetuilta aukeamilta.
Ja jos vielä mietit joululahjaa hyvän kirjallisuuden ystävälle, niin tässä olisi pieni vinkki sinne kirjahyllyyn. Todellinen dekkari, huumoripläjäys, jännäri, tai ihan mikä vaan. Lasisesta laulukirjastakin tämä käy varsin hyvin ja hintaa tälle kovakantiselle ei tule liikaa. Näitä kuulemma myydään jo nyt paljon, joten tilaa tuotetta vaikkapa ennakkoon Livikon nettisivuilta, niin varmistat että tuote on sinun saatavillasi kun matkustat Tallinnaan ja siitä sitten pukinkonttiin. Vana Tallinn Kirja.


Vana Tallinn Kirja, monta sivua luettavaa. Vai oliko se siivua?
 Jep, eli ei muuta kuin selaamaan sitten LIVIKO katalogia ja sen jälkeen tekemään ennakkotilaus odottelemaan johonkin Tallinnan neljästä Liviko -liikkeestä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti