maanantai 29. helmikuuta 2016

Tallinnaan lisää kauppakeskuksia - vieläkö mahtuu?

Tallinnassa avattiin 12.2.2016 Mustamäe Keskus, mutta lisää on jo tulossa. Monet ovat varmasti huomanneet Ülemiste Keskuksen viereen, radan toiselle puolelle rakennettavan T1 -kauppakeskuksen rakennustyömaan ja monet muut rakenteilla olevat rakennukset. Näihin projekteihin pääsee tutustumaan upeasti Google Maps -karttasovelluksen kautta, jonka esittelimme jo viime vuoden puolella. Lue juttu tästä.

T1, kauppakeskus, huvipuisto, Ülemiste keskus,

Vuoden 2017 aikana on tarkoitus valmistua T1-nimellä kulkeva kauppa- ja huvikeskus, johon pääset tutustumaan tästä linkistä. Tallinnan uutta keskustaa rakennetaan kovaa vauhtia tuolle suunnalle, suunnitelmissa on mm. uutta paraatitoria ja isoja juttuja lähelle lentokenttää. Miten kyseinen T1 tulee sitten pärjäämään, vieressä kun on Tallinnan tämän hetken suurin ostoskeskus, Ülemiste Keskus.

Toinen suuri kauppakeskus tulee valmistumaan Pohjois-Tallinnaan, Koplin alueelle. Arsenal-nimellä lanseerattava kauppakeskus palvelee mainiosti myös suomalaisturisteja. Tutustu tämän vuoden aikana valmistuvaan kauppakeskukseen tästä. 

arsenal, kauppakeskus, kopli

Tähän kun lisätään vielä Norde Centrumin laajennus, loppusuoralla oleva uusi Casinohotelli Tallinnassa, satama-alueen uudistukset ja monet muut rakenteilla ja suunnitteilla olevat kohteet, niin voidaan todeta että Tallinna todella rakentuu vauhdilla!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti