maanantai 8. helmikuuta 2016

Ystävänpäivän juhlajuomat Livikosta

14.2., kuulostaako päivämäärä tutulta? Jep, kohtahan se taas on, kaikkien aikojen imelin ja pinkein päivä, ystävänpaivä eli Valentines Day. Miten aiot juhlistaa tuota päivää? Laitatko tekstarin kaverille vai rohkenetko jopa heittää Whatsup -viestillä? Mitäs jos kutsuisit ystäviä kylään ja herkuttelisitte vaikkapa pinkkipäällisisillä Berliininmunkeilla ja kuohuvalla? Vai haluatko antaa lahjan jonka ystävä muistaa pitkään?

Livikon valikoimassa on muutama erinomainen tarjous juuri tähän kohtaan. Jos olet menossa ennen ystävänpäivää vielä Tallinnaan tai punot juonia jo ensi vuoden ystävänpäivään, kannattaa tsekata nämä tarjoukset Tallinnasta. Ystävä on ystävä vuoden jokaisena päivän, joten mikset voisi antaa ystävälle lahjaa vaikkapa 14.3.? Tai ihan minä päivänä tahansa. Todettava on myös se, että vaikka kuinka hyvää juomaa on tarjolla, niin paremman makuista se on hyvässä seurassa. Ainakin melkein joka kerta.

Livikon valikoimasta löytyy esimerkiksi seuraava viiden sakki, jota voi suositella kenelle tahansa ystävälle joka on jo täysi-ikäisyyden portit ohittanut. Eikä laatutavara ole nyt edes hinnalla pilattu, tsekkaa hinnat kuvn alapuolelta, samassa löydät myös linkin näihin nektareihin:


I Heart Zinfandel Rose - roséviini, 4,49e pullo
I Heart Merlot - punaviini, 4,49e pullo
Cosmopolitan Diva -kuohuviini, 2,90e pullo
Freixenet Carta Nevada Semi Seco - kuohuviini, 5,49e pullo
Gancia Asti - kuohuviini, 7,35e pullo

Kieltämättä valikoima sopii etenkin naisille, mutta eiköhän tuosta voi miehetkin hörppiä. Melkein äijälle kuin äijälle sopii kutienkin viskeistä vaikkapa Lagavulinin 16v puteli, joka Alkossa maksaa melkein 76 euroa. Livikossa samainen puteli maksaa 54,45e. Kiitos tästä ystävänpäivälahjasta!


Ehkä kuitenkin se imelin pullo Livikon valikoimasta on Falima Heart Strawberry -likööri, jossa ainakin pullon ulkomuota sopii ystävänpäivän herkutteluun todella mukavasti. Vai mitä? Espanjalaista nektaria pääset ennakkotilaamaan Livikon valikoimasta tästä.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti