lauantai 21. toukokuuta 2016

Livikon Supertarjoukset uuden myymälän kunniaksi!

Kuten kaikki sivustoa seuranneet varmasti tietävät, on Liviko saanut uuden myymälänsä käyttöön. Lippulaivamyymälä sijaitsee samassa osoitteessa kuin aikaisempi, pienempi myymälä. Lootsi 8 on aivan Norde Centrumin ja Tallinnan D-terminaalin vieressä ja ei tänne ole pitkä matka sieltä toisestakaan satamasta. Autolla pääsee myös aivan viereen! Ihan vielä ei ole kaikki valmista, mutta hiljaa hyvä tulee ja edullisten hintojen myötä liike tulee ottamaan oman asemansa sataman alueella sijaitsevien varastomyymälöiden joukossa. Monta kertaa Liviko on SuperAlkoa edullisempi paikka ostaa tuotteita, riippuen toki hieman tuotteesta.

Liviko tekee myös uuden aluevaltauksen ja on tänään julkaissut Helsingin Sanomissa mainoksen, jossa on varsin upeita tarjouksia. Nämä mainoksessa näkyvät tuotteet myydään todella edullisesti, vain 1,99 euroa kappale! Muista leikata kupongit Helsingin Sanomista mukaasi.

"Ota puhelimellasi kuva tarjouksesta ja näytä kassalla"

Vaihtoehtoisesti voit ottaa tästä allaolevasta kuvasta kuvan puhelimeesi ja näyttää kuvaa kassalla tehdessäsi ostoksia. Tarjouksen mukaan kolme tuotetta per asiakas, mutta kun viet ostokset esimerkiksi autollesi ja teet uudet ostokset, olet jälleen uusi asiakas! Tästä kesäksi kivat juomingit edullisesti!

Klikkaa kuva isommaksi ja ota tästä mainoksesta kuva ja näytä kassalla, saat tuotteet tähän hintaan!
Max 3 tuotetta per asiakas!

"Tarjoukset ovat voimassa 31.7.2016 saakka tai niin kauan kuin tuotteita riittää!"Ei kommentteja :

Lähetä kommentti