sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Tallinna Olutlaatikoiden hintavertailu toukokuu 2016

Kesä tulee ja sitä myötä jano... Tätä hintavertailua on toivottu päivitettäväksi tasaisin väliajoin, joten tässäpä tämä. Mukana tällä kertaa 18 juomien ostopaikkaa, laittakaapa viestiä jos joku oleellinen teidän mielestänne uupuu. Välttämättä jos hintaa ei ole kaupan kohdalla, ei tarkoita sitä etteikö kaupassa kyseistä juomaa ole. Monissa paikoissa ilmoitetaan yksittäisen tölkin tai pullon hinta, tähän vertailuun pääsivät vain ne jotka olivat ilmoittaneet sen 24 kappaleen laatikon hinnan.

Klikkaa Olutlaatikoiden hintavertailuun tästä linkistä (linkki vie Issuu-palveluun)

Suosituimmat olutmerkit hintavertailussa... Koko vertailun löydät ylläolevasta linkistä
Hinnat on otettu viikonlopun 13.-15.5.2016 aikana näiden kauppojen nettisivuilta. Hinnat elävät jatkuvasti, tarjouksia tulee ja menee. Virheitäkin voi olla, korjataan ne myöhemmin. Tallinnatutuksi ei ole vastuussa hintavirheistä, oikea hinta löytyy aina kassalta tai kaupasta.

 Muutamia huomioita:

- Hinnat pääsääntöisesti nousussa tai pysyneet samana. Harvassa tuotteessa oli havaittavissa hintojen laskua, johtuen toki Viron kiristyneestä alkoholiverosta.
- Edelleen tulee olla tarkkana hintojen kanssa. Moni kauppa ilmoittaa hinnat ilman pantteja. Viron Viina on yksi joka ilmoittaa pantilliset hinnat, laivayhtiöillähän pantteja ei tule ollenkaan. Koria kohden tulee lisää 2,40 euroa, se tekee jo tässä hintavertailussa paljon. Näihin hintoihin on pantit laskettu päälle, niihin joissa se tulee myös loppulaskuun.
- Laivayhtiöiden pantittomuus on huikea kilpailuetu. Asiakkaan kannalta tämä näkyy parhaiten Tallinkilla, joka pesee kyllä mennen tullen Eckerö Linen ja Viking Linen hinnoissa vaikka samaa tuotetta myyvät. Katso vaikka itse hintavertailusta.
- A Le Coqin Premium -olutta löytyi jokaisesta myymälästä, suosittuja olivat myös Lapin Kulta, Karhu, Saku ja hieman yllättäen Heineken.
- Löytyykö Tallinnasta Stella Artoisia? Singhaa? Changia? Peronia? Staropramenia? Kaikkiin vastaus kyllä, mutta vertailun mukaan vain yksittäiset paikat myyvät 24 kappaleen laatikoissa. Yksittäisiä voi olla monessakin paikassa. Kahlaamalla hinnastoja löytyy kaikkea kivaa.
-Valtavasti on tullut myyntiin erilaisia erikoisoluita, suosittelemme tutustumaan hinnastoihin lähemmin. Jos perusolut ei maistu, löytyy kaupoista paljon paikallisia ja suomalaisia pienpanimo-oluita.
-Edelleen olutta kannattaa ostaa Tallinnasta. Yksi räikeimmistä esimerkeistä hintojen erilaisuudesta lienee tässä: SOL 24x35,5cl, Alkossa 55,7 euroa. Viking Linellä kiva alennus, sama satsi 37,90e. Tallink myy kuitenkin samaa satsia hintaan 19,90 euroa. Mistä sinä ostaisit?
-Suurin ero Alkon ja Tallinnan viinakaupan välillä saatiin Guinness -tölkeissä (24x44cl). Calle myy hintaan 34,3 euroa, alkossa sama satsi 88,1 euroa. Ero 53,9 euroa!



Hintavertailua pääset selaamaan tästä alapuolelta Issuu-palvelun kautta. Muista että hintavertailu kannattaa aina ja hinnat kannattaa tarkastaa ennen ostosten tekemistä. Huomioi hintavertailua tehdessäsi myös onko laatikon hinnassa ilmoitettu pantti (2,40 euroa per laatikko) vai ei. Tässä hintavertailussa pantit ovat laskettu hintaan (laivoilla ei panttia).

OLUTLAATIKKO HINTAVERTAILU TOUKOKUU 2016 (kaksi sivua):
Tsekkaa myös muut hintavertailumme tai vertaa hintoja edelliseen vertailuun!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti