maanantai 13. toukokuuta 2019

Cooleimmat kesäjuomat Livikosta - tutustu uusiin siidereihin ja sangriaan!

Kyllähän se kesä sieltä tulee ja nyt onkin mainio hetki hakea juomat juhliin ja janoon Livikosta, Tallinnasta. Erinomainen juttu on se, että voit tilata haluamasi tuotteet ennakkoon odottamaan Tallinnaan ja voit vasta noutaessasi maksaa tilauksen. 

Meinasitko mennä Latviaan juomaostoksille? Oletko valmis istumaan vähintään viisi tuntia autossa juomien takia? Toki pientä säästöä voit ostoksillasi tehdä jos käytössäsi on ison kantavuuden omaava pakettiauto, mutta ehkä se perinteisin / nopein / edullisin tapa on hakea juomat Tallinnasta ja tietty joitain tuotteita laivalta. Nyt laivamatkatkaan eivät maksa ennen virallista kesäsesonkia juuri mitään, joten nopealla keikalla Tallinnaan saa ihan passelisti täytettyä omat juomavarastot. Tee ennakkotilaus ja nappaa tuotteet noudettavaksi!

Uutuuksina Maeloc ja La Tita!


Liviko on tuonut toukokuun alusta markkinoille mielenkiintoisia siidereitä, maista vaikka tämän kesän hitti, espanjalainen sitruunanmakuinen luomusiideri Maeloc Sidra Sweet Organic!  Tai miten olisi Maeloc Sidra Dry Apple omenasiideri tai Maeloc Sidra Con Strawberry mansikkasiideri? Kesästä on povattu jälleen melkoisen kuumaa tapausta, miten toimisi janojuomana espanjalainen La Tita Sangria? 7% vahvuuksinen tölkkijuoma toimii ainakin mainiona boolipohjana kesän juhliin?

"Maeloc-siiderit valmistetaan käsityönä 100% galicialaisista siideriomenoista ja siidereiden täyteläinen hedelmäisyys on huolellisen kypsytyksen tulosta." Lue lisää täältä...

Klikkaa Livikon hinnastoon ja tsekkaa millä hinnalla nämä tuotteet siirtyvät omaan ostoskoriisi! Suomestakin Maeloc Dry Apple siideriä saa hyvin varustelluista kaupoista, mutta hinta on lähempänä kolmea euroa (esim. Foodie.fi, 2,75€ hinta sisältää pantin), kun Livikossa se on reilusti alle kaksi euroa. Ole siis ensimmäisten joukossa joka näitä tuotteita pääsee maistamaan! Saamiemme tietojen mukaan nämä menevät kuin kuumille kiville, joten tee ennakkotilaus ja varmistat että saat tuotteet seuraavan noudon yhteydessä itsellesi.

Klikkaa kuvaa ja siirry ostoksille!

Maeloc Sidra, Liviko, Tallinna tutuksi, vain Livikosta



Ei kommentteja :

Lähetä kommentti