keskiviikko 11. toukokuuta 2022

Baltic Guide touko-kesä 2022!

 


Touko-kesäkuun The Baltic Guide -lehti on ilmestynyt

Vuoden 2022 touko-kesäkuun The Baltic Guide kertoo Viron oopperakesästä ja Kalamajan museosta sekä maan tärkeimmistä puheenaiheista. Taidemuseo Kumu esittelee teoksia, jotka ovat saaneet vaikutteita Itämeren mytologiasta.

Esittelyssä on uudet ravintolat, kahvilat ja suosittu pikaruokaketju. Ravintolat Moon ja Kolm Sibulat tarjoavat asiakkailleen slaavilaisia makuja ja maailman herkkuja.

Kerromme myös virolaisista pienpanimoista.

Mika Salo ohjaa lahjakasta Jüri Vipsiä F1-maailmaan ja Vips kertoo lehdessä urastaan Suomalainen Jukka Toijala valmentaa Viron koripallomaajoukkuetta.Stefan pääsi Viron euroviisuedustajaksi neljännellä yrityksellään. Stylisti Ženja Fokin kertoo, että luo vaatteillaan tarinoita.

Kesän muodissa korostuvat kirkkaat värit ja pastilliset sävyt. Virolaissuunnittelijat Vivian Unt ja Evelin Talts esittelevät uudet mallistonsa.Kasvoja ja vartaloa voi muokata ilman kirurgisia toimenpiteitä. Kerromme miten kasvot ja koko keho saadaan kesäkuntoon.

Esittelyssä Haapsalu, josta löytyy historiaa, kylpylöitä ja kaunista rantaa.Asuntoautolla voi Virossa leiriytyä 136 leirintäalueelle. Lisäksi karavaanari kertoo kokemuksistaan.Tarton AHHAA-keskuksen uusi vaihtuva näyttely esittelee liikuntaa ja urheilua. Ville Hytönen muistelee Kalamajan edesmennyttä kulkukoiraa, joka oli lajinsa viimeinen.

Viron rannikolta löytyy monta tasokasta vierasvenesatamaa. Viron läpi voi patikoida montaa reittiä. Uusi kirja esittelee maan tärkeimmät luontokohteet. Tohtori Antti Sarasmo tarinoi Raatihuoneentorin värikkäästä historiasta.


Lue The Baltic Guidea oman makusi mukaan: 
klikkaa joko Issuu– tai pdf-muotoiseen lehteen.


Lähde, Baltic Guide uutiskirje 11.5.2022


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti