Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Tervetuloa Tallinna Tutuksi -sivustolle. Täältä löydät tärkeimmät linkit Tallinnan-matkaasi varten. Vertaile hintoja ja lue ajankohtaisista asioista ennen reissua tai retken aikana. Varaa oma matkasi Tallinnaan ja nauti antoisan etelänaapurimme antimista.

perjantai 3. huhtikuuta 2015

Tallinnassa kaavaillaan A- ja B- terminaalien uudelleenrakentamista

Vastikään olemme saaneet lukea Helsingin Länsisataman uudistuksista ja uudesta tulevasta terminaalirakennuksesta. Nyt myös Tallinnasta on kuulunut samaa ja ihan mielenkiintoisia suunnitelmia on vastarannalla luvassa.

A- ja B-terminaalin rakennus alkaa olemaan pikkuhiljaa jo aikansa elänyt ja nyt suunnitteilla on kokonaisvaltainen uudistus jossa koko satamaa tuotaisiin hieman kaupunkiin päin ja terminaalista rakennettaisiin paikka jossa bussiliikenne sujuisi ihan eri lailla kuin nykyisessä kompleksissa.
Tarkoituksena olisi myös laajentaa laivojen huoltoaluetta ja tehdä satamasta muutenkin vielä toimivampi ratkaisu.

Pöydällä on kuulemma myös kyseisen satamarakennuksen laajennus, mutta jos Tallinna haluaa pitkällä aikavälillä lisää matkustajia ja laivoja satamiinsa, nyt olisi paras ratkaisu tehdä kestävä ratkaisu joka kantaa hedelmää vielä pitkään. Mitään halpaahan kyseisten suunnitelmien toteuttaminen ei tule olemaan, mutta ei sitä varmaan kukaan siksi odottanutkaan.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti