tiistai 7. huhtikuuta 2015

Viinahuuto.com nettikaupan uusia tuotteita

Toimitus sai jälleen pääsiäiseksi maisteltavaksi Viinahuuto.com nettikaupan tulevia ja olevia uutuustuotteita. Tällä kertaa makuraati pääsi maistelemaan kuutta punaviiniä ja kahta konjakkia. Siitä se sitten lähti...

viinahuuto.com, tallinna tutuksi, viinahuuto, punaviini

Italialainen La Piccola Botte Nemm (9,99e) tämä osoittautui koko kuusikon parhaaksi punaviiniksi raadin mielestä. Espanjalainen Arzuaga (22,00e) osoittautui sekin varsin päteväksi viiniksi ja liharuokien kanssa varmasti todella mainio juoma. Arzuaga on hieman arvokkaampi viini, mutta taatusti joka euron arvoinen nektari.

viinahuuto.com, tallinna tutuksi, viinahuuto, punaviiniviinahuuto.com, tallinna tutuksi, viinahuuto, punaviini

 Espanjalainen La Planta (11,50e) oli todella monivivahteinen, sisältäen montaa eri hedelmää niin tuoksussa kuin maussakin. Sopii erittäin hyvin oikeastaan mille tahansa ruualle ja vaikkapa seurustelujuomaksi. Itävaltalainen Urban Sunset (7,75e) punaviini oli puolestaan aika tavallinen, nimensä mukaan urbaani perusviini. Molemmat näistä löytyvät myös jo Viinahuuto.comin punaviiniosastolta.

viinahuuto.com, tallinna tutuksi, viinahuuto, punaviiniviinahuuto.com, tallinna tutuksi, viinahuuto, punaviini

Ranskalainen Chateau de Lavagnac oli hieman kevyempi punaviini ja sopii varmasti moneen tilanteeseen. Baleia Bay Shiraz 2012 oli mukava yllätys, Etelä-Afrikkalainen varsin luumuinen ja muutenkin ryhdikäs viini. Näiden kahden viinin tilanteesta verkkokaupan suhteen ei ole vielä tietoa.


viinahuuto.com, tallinna tutuksi, viinahuuto, VSOP, konjakkiviinahuuto.com, tallinna tutuksi, viinahuuto, XO, konjakki

Prunier on maailmalla erittäin arvostettu konjakkimerkki, eikä syyttä. Prunier Cognac VSOP Grande Champagne tuo ensituoksuna suklaata, nahkaa ja tupakkaa muiden tuoksujen mukana. Voimakas mutta hienostunut maku tuo pehmeän jälkimaun. Prunier XO Rare Cognac on astetta pehmeämpää ja todella kuin linnunmaitoa monen muun konjakin rinnalla. Ja kun näillä ei Viinahuuto.com kaupassa ole hintaeroa kuin kaksi euroa, niin ei ole vaikea päättää kumpaa livahtaa ostoskoriin.

Molemmat konjakit ja yksi punaviini on tällä hetkellä saatavilla Viinahuuto.com nettikaupasta, muut uutuudet lisätään sitä mukaa kauppaan kun niitä saadaan varastoon. Ole valppaana ja nappaa omasi ennenkuin ne loppuvat. Ja vielä ehtii tilaamaan ja saamaan ilmaisen energiajuomalaatikon tilaukseen aina 19.4 saakka. Tilaa vaikka heti!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti