tiistai 7. huhtikuuta 2015

Pärnun Suvilan majoituspaketin voittaja arvottu!

Pärnussa sijaitseva loma-asunto Suvila järjesti yhdessä Tallinna Tutuksi - sivuston kanssa kilpailun, jossa palkintona oli kahden yön ja kolmen päivän majoitus Pärnussa, ja tietenkin loma-asunto Suvilassa jossa viihtyy koko perhe.

Majoituksen arvo on 130 euroa ja tilaa mainiosti varustellussa asunnossa on jopa neljälle. Tämän lisäksi Suvila lahjoittaa voittajalle 100 euron edestä lahjakortteja Pärnusta ja näiden lahjakorttien kohteen voittaja saa itse päättää.

Vastauksia tuli mainio määrä, yli 300 kappaletta. Vastauksia saatiin niin Facebookissa, Twitterissä, sähköpostilla kuin blogikommentteina, kiitos kaikille ja erikseen. Mainioita vastauksia kaiken kaikkiaan, selvästi on nähtävissä mistä Pärnu tunnetaan ja mitä sieltä on jäänyt mieleen. Moni vastaajista oli vielä käymättä Pärnussa, joten eiköhän ensi kesänä teidätkin nähdä siellä...

Ja palkinnon voitti...

Arvonta suoritettiin kirjoittamalla kaikkien vastanneiden nimet exceliin peräkkäin jonka jälkeen annettiin vuoro onnettarelle. Tällä kertaa onnettaren sormen valinta osui nimeen:


KATI LEPPÄNEN

Pienen etsinnän jälkeen nimi löydettiin vielä vastanneista ja ainakin vastauksen perusteella Kati pääsee nyt ensimmäistä kertaa Pärnuun! Vastaushan oli: 

"En ole ikinä käynyt, joten nyt olisi korkea aika saada tämäkin hiekkarannoistaan ja kaunista maisemistaan tunnettu paikka itsellekkin tutuksi :)

Onnittelut Kati!

Pärnun Suvilan kesäsesonki alkaa pian, mutta kuten todettua, Suvila toimii vuodenajasta riippumatta. Tsekkaa lisätiedot Suvilan sivuilta ja tee oma lomavaraus vielä tänään!

1 kommentti :

  1. Onneksi olkoon Katille olemme sinuun viimeistään huomenna yhteydessä. Yst terv Juha / suvila.net

    VastaaPoista