maanantai 13. huhtikuuta 2015

Kesällä Pärnuun - varaa majoitus Pärnusta!

Virallisesti Tallinna on Viron pääkaupunki, mutta kesällä pääkaupungin titteli siirtyy Pärnulle. Pärnu onkin todellinen ykköskohde kesällä ja sesonkiaikana hotellit ovat täynnä. Monelle vierailijalle hotellit ovat kuitenkin toissijaisia ja ykkösmajoitusvaihtoehtona on huoneistomajoitus.

Summer Berry
Pärnussa on paljon omakotitaloja ja huoneistoja vuokralla ja yksi parhaiten organisoiduista majoitustarjoajista on Pärnu Majoitus. Pärnu Majoitus tarjoaa erilaisia majoitusvaihtoehtoja aina kahden hengen asunnoista jopa 21 henkilön luksusmajoitukseen. Vuorokausihinnat eivät päätä huimaa, mutta kannattaa olla nopea, kesäsesonki ja kesälomat ovat aivan jo ovella!

Pärnumajoitus.fi

Hotelli on joillekin hyvä vaihtoehto, mutta vapaampaa majoittumista on tarjolla huoneistomajoituksessa. Pärnumajoitus onkin kiteyttänyt asian hyvin omille kotisivuilleen:

"Kotimajoitus on henkilökohtaisempi, tilavampi ja yksityinen valinta, sen lisäksi kyseessä on myös edullinen ja luotettava vaihtoehto."

Coral Stay
Omilla kotisivuillaan, www.parnumajoitus.fi, kertoo myös että huoneisto majoitus on n. 30% edullisempaa kuin hotellissa asuminen. Huoneistomajoituksiin on mahdollista majoittua suurempikin seurue tai perhe, joten hotellien asettamat rajoitukset eivät ole tässä majoitusmuodossa esteenä. Ja useimpiin asuntoihin voit tuoda myös oman lemmikkieläimesi! Moni hotelli ei ota lemmikkejä edes maksusta vastaan.

River House
Pärnumajoituksen kotisivujen kartan avulla on helppo havaita missä kaikkialla sillä on tarjota vapaita kohteita. Halusitpa nauttia keskikaupungin tunnelmasta, rannan läheisyydestä tai Pärnujoen rannalla vallitsevasta rauhallisesta fiiliksestä, täältä löytyy jokaiselle jotakin.

Varaa huoneisto tai vaikka koko talo:


Coral Stay, yksiö kahdelle hengelle, todella hyvässä paikassa.
Villa Sky, kokonainen talo jopa 21 hengelle! Tai varaa vaikka neljälle.
It's nice to sea you, asunto lähellä rantaa, jopa kahdeksalle!

Ocean Blue, tilaa jopa neljälle, lähellä Mai-rantaa

Safe Sleep, kaksio neljälle tai vaikka kahdelle.
The River House, talo jopa yhdeksälle Pärnu-joen varrella.

Home Pro, asunto jopa kuudelle, vartin kävelymatkan päässä rannasta.

Summer Berry, kolmen hengen majoitus Mai-rannan läheisyydessä.
Kokomo, kaksio kolmelle tuplasängyllä! Vaivatonta majoittumista.

Metsprii, vartin päässä Pärnu rannasta oleva asunto neljälle.

Liuranna, kolme hirsimökkiä Liu-rannalla, majoittaa yhteensä jopa 18!
Good Morning, kodikas kaksio viidelle henkilölle!

Beach Pad, ranta-alueella sijaitseva asunto neljälle.

Budget Stay, nyt on todella edullinen huoneisto jopa kuudelle.
Summer Pad, pienehkö kesäasunto kolmelle, todella edullisesti.
Downtown, kaupungin sydämessä, asunto seitsemälle.

Villa Sky
Asunnoissa on kaksi hintaa, sesonkihinta (kesä-elokuu) ja sesongin ulkopuolinen (syys-toukokuu) hinta. Edullisimmillaan pienimmän asunnon voi saada 25 eurolla per vuorokausi, kun isoin huoneisto / talo maksaa vuorokaudessa 440 euroa. 440 euroa per yö voi kuullostaa isolta summalta, mutta kun samaa majoitusta kysyy hotellista vaikkapa seitsemälle, voi joutua sesonkiaikana jopa triplaamaan tuon summan. Ja tuolla 440 eurolla samassa paikassa majoittuu jopa 21 henkilöä! Nopeasti laskettuna tuo tekee n. 21 euroa per yö... huh!

Pärnumajoituksen uutiskirjeen voit muuten tilata sähköpostiisi tästä.

 Varaa oma paikkasi Pärnun paratiisiin


Liuranna
Kannattaa toimia nopeasti, sillä parhaat paikat menevät nopeasti. Ihan vielä ei kaikki ole ensi kesän majoitustarpeisiin heränneet, mutta nyt jos koskaan on oikea aika varata oma lomamajoitus Pärnusta. Suosittelemme kokeilemaan huoneistomajoitusta, jossa elo on vapaampaa ja rahaa jää enemmän kaikkeen muuhun.

Tsekkaa Pärnumajoituksen kotisivut ja laita ensi kesäksi loma-asuntoasiat kerralla kuntoon.
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti