Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Tervetuloa Tallinna Tutuksi -sivustolle. Täältä löydät tärkeimmät linkit Tallinnan-matkaasi varten. Vertaile hintoja ja lue ajankohtaisista asioista ennen reissua tai retken aikana. Varaa oma matkasi Tallinnaan ja nauti antoisan etelänaapurimme antimista.

keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Baltic Guide - eri maiden maut Virossa

Maaliskuun Baltic Guiden liitteenä on Eri maiden maut Virossa -liite, jossa käsitellään ja esitellään erilaisia ravintoloita eestiläisistä aina aasialaisia ruokia tarjoaviin ravintoloihin. Katso esittelyt ravintoloista Kaerajaan, Peppersack, Spot, Liisu Juures, Maiasmokk, Masha, Ron Maca, Enoteca Lucca, La Tabla, Ancho, Carramba, BabyBack Ribs & BBQ, Yui ja Maharaja. 


Tässä hyviä vaihtoehtoja seuraavalle Tallinnan-matkalle ruokailupaikaksi, näiden lisäksi löytyy toki paljon muitakin hyviä vaihtoehtoja. Lue opus tästä tai klikkaa ylläolevaa kansilehteä.

Tallinn Restaurant Week 11.-17.3.2017

Muistathan että maaliskuussa vietetään myös "legendaarista" Tallinnan Ravintolaviikkoa, jossa on tarjolla jälleen upea määrä herkullisia annoksia. Yhteensä 49 tallinnalaista ravintolaa tarjooa kahdessa eri kategorioissa lounasta ja päivällistä, 10€ ja 20€ tai 15€ ja 30€ hintaan.

Lue lisää konseptista Tallinn Restaurant Week 2017 -sivuilta, josta löydät ravintoloiden esittelyt ja ruokalajit mitä kukin ravintola tarjoaa.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti