torstai 2. maaliskuuta 2017

Myrsky rantautui Tallinnaan - Livikossa edullisinta

Jaloviina on yksi suosituimmista shoteista ja juomista ylipäänsä suomalaiseen makuun. Jaloviina Kaski pisti myyntiennätyksiä uusiksi ja sitä löytyykin jo useasta tallinnalaisesta kaupasta. Nyt kauppoihin on rantautunut uutuutena Jaloviina Myrsky - navakka jallushotti.

"Jaloviina Myrsky kunnioittaa suomalaisen merenkulun pitkiä perinteitä. Kun ankkuri on laskettu ja ilta on tummunut, on oikea aika napata siemaus Jaloviina Myrskyä. Myrsky yhdistää vahvan Jaloviinan maun, häivähdyksen tammea ja tujauksen kipakkaa mausteisuutta. Myös rommeille tyypillinen kahvin aromi viimeistelee makuelämyksen." näin kuvaillaan tätä Jallu-perheen uusinta tulokasta. Ja kuvailu osuu ihan hyvin kohdilleen.


Alkossa tämä uutuus maksaa 17,98 euroa, 0,5l, SuperAlkossa hinta on 14,99e 0,5 litraa. 30% vahvuinen nektari löytyi Tallinnasta edullisimmillaan Livikosta, hintaa kertyi 13,99 euroa. Tallinkin uudessa tarjouslehdessä uutuutta myydään laivoilla hintaan 14,90 euroa.


Tuotetietoa Livikon sivuilta

Jaloviinan menekki ja viime vuosina tehdyt tuoteperheen laajennukset osoittavat, että kuluttajien
asenne Jaloviinaa kohtaan on erittäin myönteinen ja uudet Jaloviina-tuotteet ovat tervetulleita. Esimerkiksi Jaloviina Kaski on ollut varsin kysytty tuote, ja sillä on onnistuttu laajentamaan jo ennestään isoa ja monipuolista Jaloviinan ystäväpiiriä.

Uusien Jaloviina-tuotteiden tulee erottua selkeästi jo olemassa olevista, mutta uutuuksilla on silti oltava vahva yhteys brändiin. Uusien Jaloviina-tuotteiden on oltava helposti lähestyttäviä ja uskollisia Jaloviinan tutulle, hieman karskille ja rosoiselle luonteelle. Lisäksi Jaloviina nähdään hyvin suomalaisena juomana, ja myös tätä seikkaa on kunnioitettava.

 ISO IDEA TUOTTEEN TAUSTALLA

Jaloviina Kaski on osoittanut, että kiinnostus shottejakohtaan on edelleen hyvin vahva. Kaski on onnistunut houkuttelemaan myös sellaisia kuluttajia, joille Jaloviina ei muuten ole tuttu tai mieluisa tuote. Jaloviina Myrskyllä haluttiin lisätä tätä kiinnostusta tuomalla uusi maku tuoteperheeseen ja kasvattaa näin kokonaisuutta. Suomalaisuus ja vahvat perinteet ovat Jaloviinan ydintä. Tämä haluttiin säilyttää myös Myrskyn tarinassa. Kun Kaski haki inspiraatiota suomalaisesta kaskeamisen perinteestä, Myrsky sen sijaan ammentaa tarinansa kotimaamme pitkästä merenkulun historiasta.

TARINA 

Jaloviina-perhettä täydentävän Myrskyn inspiraation lähteenä ovat olleet suomalaiset merimiehet ja merenkulkutaidon pitkät perinteet. Myrsky on omassa elementissään karujen kalliosaarten, rauhaisien poukamien ja tuhansien järvien rannoilla kipinöivien iltanuotioiden hehkussa. Mutta Myrsky on lasissa myös silloin, kun ystävät kokoontuvat kapakoiden kulmapöytiin tai kirkkaisiin saleihin tunnelmoimaan.

Kun ankkuri on laskettu, ilta tummunut ja tuuli tyyntynyt, on otollinen hetki nauttia Jaloviina Myrskyn lämpimästä aromista, joka yhdistää tutun Jaloviinan maun, häivähdyksen tammea ja tujauksen kipakkaa mausteisuutta. Jaloviina Myrsky on pohjoisen karuissa olosuhteissa karaistuneelle kansalle räätälöity sisäinen villapaita.

Livikosta saatavilla olevat Jaloviina-tuotteet:
.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti