maanantai 20. maaliskuuta 2017

Trendiviinejä tilattuna Tallinnaan tai kotiovelle

Kevät ja kesä tulevat kohisten ja nyt jos koskaan on aika hankkia kevään ja kesän juhliin oikeat juhlajuomat. Tulevilla juhlilla tulee tänä vuonna olemaan yhä isompana trendinä se, että nyt halutaan viiniltä erilaisia ominaisuuksia, joita ei välttämättä kaikki tienneet vielä vähän aikaa sitten olevankaan. Enää ei ehkä sitä gatonegroa kanneta Alkosta tai Tallinnasta peräkontti pullollaan, vaan keskitytään määrän sijasta laatuun ja mm. luomuun.

Biodynaamisesti viljellyt viinit, luomuviini ja vegaaniset viinit ovat jo nyt iso hitti Euroopassa ja toivottavasti myös tämän kevään ja kesän myötä myös Suomessa. Mm. Silja Line panostaa vegaaniseen ruokavalioon laivoillaan ja myös Alko on heräilemässä tämän trendin pauloihin. Kansalaisten mielenkiinto luomutuotantoa ja biodynaamisesti viljeltyjä tuotteita kohtaan kasvaa koko ajan ja vegaaniset viinit ovat monelle (vielä toistaiseksi) vielä tuntematon juttu.

Mutta toivottavasti ei kauaa, sillä täältä niitä saa tilattua todella helposti! Ja Weinwelt Langefeldin valikoimassa vegaanisia viinejä on jo melkein 700 kappaletta, saman voit itse todeta sivujen hienosti toimivan hakufunktion avulla, joka löytyy sivujen oikeasta yläkulmasta.

Klikkaa banneria ja tilaa vuoden trendiviinit Weinwelt Langefeldin verkkokaupasta!

Tilaan viinejä verkosta, onko se laillista?

Kyllä. Jo pidemmän aikaa näitä viinejä on kuitenkin voinut tilata Suomeen tai Tallinnaan Weinwelt Langefeldistä, joka puolestaan sijaitsee Saksassa. Ja kyllä, tämä yritys maksaa tarvittavat verot ja maksut myös Suomeen, joten tilaaminen on todellakin laillista. Kaikki toimii kaikkien ohjeiden ja säädösten mukaan.

Mutta Suomeen tai Tallinnaan? Niin, meitä suomalaisia säästäjiä on ajateltu verkkokaupassa siten, että mikäli haluat tilata juomia Tallinnaan ja noutaa juomat sieltä, se onnistuu. Ja toki tällöin säästät rahaa jo senkin takia että tuot juomat matkustajatuontina Virosta Suomeen etkä joudu maksamaan ylimääräisiä veroja tai muita maksuja.

Tuotteen alkoholiveroton hinta näkyy tuotekortin alareunassa (sivuilla www.weinwelt-langefeld.de) ja suomenkielisillä sivuilla ostoskorin jälkeen tilauksen vahvistuksessa. Käy kokeilemassa miten homma toimii!

Voit toki tilata näitä kaikkia herkkuja ihan kotiovellesi täysin laillisesti kuljetuspalvelun kautta, mutta kannattaa huomioida hinnanero kotiovelle ja Tallinnasta haun välille. Ymmärrämme toki jos tuotteita ei pääse sopivasti hakemaan Tallinnasta, silloin ei jää muita vaihtoehtoja kuin tilata viinit kotiovelle. Mutta jos olet Tallinnaan menossa muutenkin autolla, voit noutaa tuotteet helposti.

Julkaisimme tästä mainiosta verkkokaupasta jutun n. vuosi sitten ja voit tutustua siihen tästä linkistä. Valikoima on entisestään kasvanut ja mukana on varmasti paljon suomalaiseen makuun sopivia viinejä. Suosittelemme lämpimästi kevään ja kesän juhliin ja ihan vaan ympäri vuoden herkutteluhetkiin!
Kilpailu Facebookissa

Tallinna Tutuksi -facebook sivuilla on leikkimielinen kilpailu, jossa "tykkää"-nappuloilla pääsee äänestämään neljästä eri vaihtoehdosta mitä viiniä haluaisi maistaa. Voit osallistua myös sähköpostilla lähettämällä vastauksen osoitteeseen tallinnatutuksi( at )gmail,com. Palkintona on matkalahjakortteja Tallinnaan. Arvotuille voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti joko Facebook-viestillä tai sähköpostitse. Kannattaa jakaa kilpailua myös kavereille ja muistathan tykätä myös Tallinna Tutuksi Facebook sivuista ettet jää paitsi uusimmista uutisista. Suosittelemme myös tykkäämään Luomuviini - Weinwelt Langefeldin sivuista.

Tässä linkit Maistamiskisan viineihin, käyhän tutustumassa!

Pecorino 'Civitas'Terre di Chieti IGP 2015/2016 Lunaria
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti