lauantai 4. maaliskuuta 2017

Callen maaliskuun 2017 tarjouksissa hyviä etuja!

Callen juomakaupan tarjoukset kilahtivat taas sähköpostiin ja löytyvät nuo myös Callen kotisivulta. Jos olet Callen uutiskirjeen tilaaja saat parin viikon välein myös erikoistarjouksia ja tällä viikolla ilmestyneet uutiskirjetarjoukset olivat taas todella hyviä.

Tarjouksessa maaliskuussa 2017 ovat mm. Helsingin Sanomien laatikkoviinitestin voittajaviiniä hintaan 3.99€, Alkossa sama pullo maksaa 9.99€. Tarjouskatalogista pääset myös vertaamaan kuinka edullista Hartwallin Long Drink onkaan verrattuna Suomen hintoihin, Katso loput tarjoukset alapuolella olevista kuvista klikkaamalla ne isoksi tai vieraile Callen kotisivuilla.

Vaikka Norde Centrum onkin hurjan remontin kourissa, on Callella edelleen kaksi täysin toimivaa myymälää Tallinnassa. Toinen sijaitsee siis Norde Centrumissa ja toinen suoraan D-terminaalia vastapäätä. Norde Centrumin uudisrakennuksen remontissa menee vielä tovi ja valmistuttuaan Calle tulee saamaan hienot tilat uudesta Nautica-keskuksesta joksi Norde Centrum valmistuessaan muuttuu.Tilaa tuotteita ennakkoon ja nouda seuraavalla Tallinnan-matkallasi.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti