torstai 16. maaliskuuta 2017

Happy Joe -siideri, Tallinnasta kolme yhden hinnalla?

Happy Joe -siideri on varmasti kaikille siiderien ystäville tuttu juoma. Hartwallin valmistama "Premium English Style Cider" on Alkon kotisivujen mukaan saatavilla 2-4 päivän aikana ja yhden tölkin hinta on 2,49 euroa. Siis yhden tölkin. Eli 59,76 euroa per 24-kappaleen pakkaus. No, onhan se nyt halvempaa kuin ravintolassa, eikös niin? Kyllähän tölkistä tai pullosta lasiin kaadettuna tämä maksaa kuudesta eurosta ylöspäin.

No mutta, tunnetusti Tallinnastahan useaa juomaa saa huomattavasti edullisemmin. SuperAlkossa sama laatikko, eli 24 tölkin keissi näyttäsi olevan 19,99 euroa, mutta pitää taas muistaa että tähän tulee päälle 2,40 euroa pantteja. Eli oikea hinta on sitten siis laatikolle 22,39 euroa.


Callessa hinta on 19,49 euroa ja tähän toki tulee pantit päälle. Yhteensä yhdelle korilliselle tulee siis hintaa 21,89 euroa. No ihan vielä ei päästy "maksa yksi, saat kolme" hintaan, mutta mikäs tarjous Callen uutiskirjeessä olikaan maaliskuun kahdelle viimeiselle viikolle? Yhden tölkin hinta 0,69euroa + 0,10 euroa pantti. Noniin, hinnaksi tuleekin nyt sitten 18,96 euroa, joten kolme laatikkoa maksaa 56,88 euroa, pantteineen. Ihan ei päästy Alkon yhden laatikon hintaan.

Toki tarjous on vain ja ainoastaan Callen uutiskirjeen tilaajille, mutta uutiskirjeen saa tilattua omaan sähköpostiin Callen kotisivujen kautta varsin näppärästi.


No, tästähän voidaan taas vetää johtopäätökset että Alkossa juoma on hieman kalliimpaa ja tuskin tähän kesän veronkorotukset tulevat kauheasti vaikuttamaan. Toki hinnat nousee, mutta jos edelleen, yhden korotuksen jälkeen saa Tallinnasta siideriä kolme laatikkoa yhden Alkosta ostetun hinnalla, niin eipä tuo limuviinaralli ihan heti ole tyrehtymässä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti