keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Eckerö Line panostaa kotimaisiin herkkuihin lautasella ja lavalla

Tiedote. Julkaistu: 23.10.2013 klo 09:00 - Eckerö Line Ab Oy

http://www.epressi.com/tiedotteet/eckero-line-panostaa-kotimaisiin-herkkuihin-lautasella-ja-lavalla
– Laivamatkailun huippukohtia m/s Finlandialla Helsingistä Tallinnaan ovat ehdottomasti ruokailu , laivan viihteestä nauttiminen ja tuliaisostokset EckeröMarketissa, myyntipäällikkö Johanna Uimonen tietää.

Kaikki ensiluokkaisista raaka-aineista

Laivamatka sujuu leppoisasti esimerkiksi Buffet Eckerön noutopöytien herkuista nauttien.
Monipuolinen noutopöytä koostuu pitkälti kotimaisista ja lähialueiden raaka-aineista.  Lähes kaikki teemaviikkojen herkut valmistetaan laivan omassa keittiössä.
Parhaillaan käynnissä olevilla Riista- ja sadonkorjuu -teemaviikoilla nautitaan riistaherkkuja sekä antimia syksyn sadosta, runsas alkuruokapöytä mm. savustettua siikaa, Pekonisilliä, Seljankukkasilliä, riistapateta, hirvimakkaraa ja savustettua lammasta. Lämpimistä ruoista  erityiskiitosta on saanut poronvasanmaksa, peurapata ja hirvenlihapullat.  Riista- ja sadonkorjuupöytä on katettu 20.11. asti.

Joulubuffetissa 21.11.–23.12. on perinteinen suomalainen Joulupöytä, jossa on suuri valikoima eri kalaherkkuja kuten jouluisia silakoita, sillejä ja graavikalaa sekä harvinaista herkkua, lipeäkalaa. Tarjolla on myös suomalaista kinkkua ja kalkkunaa sekä perinteiset joululaatikot. Jälkiruokapöydästä löytyy jouluisia makuja kuten luumua, pipareita ja käpykakkua.

Paljon viihdettä – ja Maarit!
M/s Finlandialla tanssitaan joka päivä, tiistaisin ja keskiviikkoisin tähtiartistien tahdissa. Pikkujouluaikaan 21.–22.11. ja 12.–13.12. Pub Telakan valtaavat tunnetut popartistit trubaduurikeikoillaan. Esiintyjinä ovat muun muassa Vain elämää -ohjelmasta tuttu Maarit ja Sami Hurmerinta, Veeti Kallio, Katri Ylander ja Jani Wickholm.

Laivan viihdeohjelma löytyy täältä.

Eckerö Marketista viinit talven juhliin

Laivan kattavasta viinivalikoimasta löytyvät viinit ja samppanjat kätevästi ja helposti. Suomessakin nousussa olevista Amarone-viineistä löytyy useita vaihtoehtoja, esimerkiksi italialaisen Zonin viinitalon Amarone ja Ripasso.
Zonin viinitalolta tulevat laivan viinit, joita tarjoillaan myös laivan ravintoloissa. Kuplivista parhaimmistoa ovat Lansonin samppanjat, mutta tarjolla on myös muita hyvälaatuisia samppanjoita noin 30 euron hintaan.

Eckerö Line on Viini, ruoka & hyvä elämä -messuilla osastolla 5f30.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti