maanantai 3. maaliskuuta 2014

Alko ja laivayhtiöt saavat pian VÄKEVIEN juomien hinnastot nettiin

No niin, viimeinkin on päätetty sallia väkevien juomien hintojen esittäminen netissä. Alkon hinnathan ovat olleet jo pidempään Isokaato-sivuston listoilla, mutta jatkossa siis laivayhtiöt ja Alko saavat muiden muassa pitää väkevien juomien hintojaan netissä. Panna päättyy 1.4.2014, jonka jälkeen siis Alko ja laivayhtiöt saavat esittää koko hinnastonsa netissä.

Tämä vähentää tietenkin kikkailua ja mm. Eckeröline uskaltaa julkaista netissä myös oman ennakkotilauskataloginsa ja tietenkin koko Eckerömarketin hinnaston. Tallinkhan on koko ajan pitänyt netissä sen Pre-Order -palvelun väkevien hinnat esillä, ainakin pienellä kikkailulla. Kilpailu varmasti siirtyy entistä avoimemmaksi ja hintojen vertailu tulee olemaan vieläkin helpompaa.

Sitä, miten tämä vaikuttaa valtion alkoholikielteiseen politiikkaan, voidaankin sitten miettiä kukin tykönään. Eli kohta kaikki voi nähdä lähes suoraan sen, miten paljon viinan tuonti on edelleen halvempaa tuosta eteläisestä naapuristamme. Ylen juttu aiheesta: Ja muistutuksena vielä, pari päivää aikaa tilata sopiva satsi Alkotrazista, kaupan päällehän saa sitä väkevää alkoholia...

http://alkotraz.ee/

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti