perjantai 7. maaliskuuta 2014


Tallinnassa on lukuisia isompia ja pienempiä paikkoja ostaa alkoholijuomia. Varsinkin satamien välittömässä läheisyydessä näitä paikkoja on pilvin pimein. Toiset tykkää isomman valikoiman marketeista ja toiset sitten hieman pienemmistä putiikeista. AlkoTraz, joka sekin sijaitsee kivenheiton päässä D-terminaalista (osoite Lootsi 8), tarjoaa mainion valikoiman ja hieman tavallisuudesta poikkeavaa palvelua.

On ihan normaalia että myyjien / omistajien suusta voi kuulla suomen kieltä ja että kaupassa saa maistiaisia. AlkoTraz on mennyt tästä vielä hieman edemmäksi, sillä kahvien lisäksi tarjolla on myös olutta ja siideriä hanasta. Jos siis ostosmatkalaista hieman janottaa kesken tuotteiden haalimista, niin apu on lähellä. :)

Maaliskuun tarjouksena AlkoTraz tarjoaa kaikille 300 euron kassakuitin aikaansaaneille asiakkaille 6% alennuksen kaupan normaalihintaisista tuotteista. AlkoTrazin kotisivuilla ei ainakaan toistaiseksi ole vielä kaikkia kaupassa tarjolla olevia tuotteita, mutta koko ajan kasvavasta valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Tilaa setti ja maksa vaikka vasta paikan päällä. Kuten kaupan sivuillakin lukee, Alkoholi ale hintoihin. Helppo tilata ja noutaa.

Kaupan sivuille pääset tuosta oikealta löytyvästä bannerista ja tästä linkistä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti