sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Alkotaxin juttu nytkähti EU-tuomioistuimeen

Sunnuntai-aamuna saimme odotettuja uutisia, kun saimme eri uutislähteistä lukea Alkotaxi-aiheisia uutisia. Kattavimman jutun on tehnyt Verkkouutiset, jonka juttuun pääset tästä linkistä: Verkkouutiset

Verkkouutiset toteaa sivuillaan mm:
"Alkon vähittäismyyntimonopoli on ensi kertaa uhattuna, kun Helsingin hovioikeus vie alkoholin Internet-myyntiä koskevan tapauksen Euroopan unionin tuomioistuimen ratkaistavaksi." 

"Suomessa etämyynnin vapautumisen vaikutuksia voi vain arvailla. Sosiaali- ja terveysministeriössä uudistetaan parhaillaan alkoholilakia. Etämyynnin kiellon poistuminen johtaisi todennäköisesti alkoholintuonnin kasvuun, mutta vähentäisi viinanhakumatkoja Viroon."

Muiden verkkojulkaisujen tietoja aiheesta (aika lailla samoja tarinoita)
Karjalainen 
Verkkouutiset
MTV
Iltasanomat
EteläSuomenSanomat
Turun Sanomat
Talouselämä
Kauppalehti

Parhaimmillaankin menee ainakin vuosi ennen kuin EU-tuomioistuin antaa oman ratkaisunsa, joten ihan vielä vapuksi ei pääse Tallinnasta tilailemaan viinoja kotiovelle eri kaupoista.

Muistutetaan nyt vielä kuitenkin, että tälläkin hetkellä on täysin sallittua tilata juomia netistä ja saada ne kotiovelle kuljetettuna. Tämän hetken yksi toimivimmista systeemeistä netin kautta on Juomakauppa.eu -sivusto, jonka kävijä- ja tilaajamäärät ovat nousussa. Käy testaamassa ja katsastamassa koko ajan uudistuva valikoima, täältä löydät varmasti hieman erilaisen valikoiman verrattuna "Etelä-Helsingin" valikoimiin. Täysin laillisesti ja ilman että tarvitsee matkustaa yhtään mihinkään.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti