tiistai 8. huhtikuuta 2014

Viinarallille kapuloita rattaisiin

Vahvat huhut satamista kertoivat jo aiemmin että Tulli olisi ottanut uusia sääntelyjä käyttöön. Tällä kertaa bussilla Tallinnassa olevat laitetaan ahtaalle, enää kun ei voi tuoda bussin kyydissä juomia laivalla. Jokainen roudatkoon juomat itse.

Edit: TULLIN OMA TIEDOTE

"Uusien ohjeiden mukaan viinan tuojan pitää jatkossa itse istua samassa autossa, jossa juomatkin matkustavat. Tulli antoi rajoituksia myös juomien siirtelyyn: juomien kärrääminen trukinlavoilla ei enää käy." Iltasanomat

Jos juomia tuodaan autolla, tuojan pitää itse istua samassa autossa, jossa juomatkin matkustavat. Ns. jalkamatkustajan on laivalta Suomeen poistuessaan itse kannettava tai siirrettävä tuomiset maihin. Jos juomalasti on bussin tavaratilassa, ja matkustaja kävelee satamaan omin jaloin, matkustajan ei katsota kuljettaneen itse tuomisiaan maihin. -Ns. jalkamatkustajan on laivalta Suomeen poistuessaan itse kannettava tai siirrettävä tuomiset maihin, tullin uusissa ohjeissa sanotaan. Tullin ohjeiden mukaan matkustaja saa käyttää kanto- tai siirtoapua tuomisten laivalta siirtämisen osalta.

Lue Iltasanomien juttu tästä.
Myös Kouvolan Sanomat kirjoittaa aiheesta.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti